Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γιατί διάλεξε Liverpool αντί της Everton o Tagseth;

Γιατί διάλεξε Liverpool αντί της Everton o Tagseth;

tagseth

Ο Edgar Tagseth είναι ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της Ακαδημίας. Ο Νορβηγός μέσος ήρθε το καλοκαίρι στο Merseyside επιλέγοντας την ακαδημία της Liverpool αντί αυτής της Everton, με την επιλογή του να χαρακτηρίζεται από τον ίδιο πιο δύσκολη απ’όσο νομίζει ο κόσμος, όμως στο τέλος η απόφαση ήταν ξεκάθαρη!

«Ο Δανός scout Mads Jorgensen με είδε και με ρώτησε αν ήθελα να έρθω να προπονηθώ με τη Liverpool» είπε ο Tagseth στο Liverpoolfc.com. «Είχα την επιλογή μεταξύ Everton και Liverpool και δεν ήταν εύκολο. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι ήμουν καλά και ήμουν χαρούμενος στο Merseyside.»

tagseth u18

«Ήμουν χαρούμενος και με τις δύο ομάδες, αλλά προφανώς η Liverpool είναι καλύτερη!» είπε ο Tagseth, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε να προπονείται κάτω από τις οδηγίες του ειδώλου του, του Steven Gerrard! «To να έχω τον Steven προπονητή είναι πραγματικά απίστευτο. Ήταν το είδωλό μου, είχα την φανέλα του και αφίσες του στον τοίχο, είναι πραγματικά ξεχωριστό όλο αυτό. Έχω μάθει περισσότερα αυτή τη σεζόν απ’ό,τι σε ολόκληρή μου τη ζωή!» κατέληξε ο Νορβηγός.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com