Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk και άλλες δύο επιστροφές ενόψει Swansea!

Van Dijk και άλλες δύο επιστροφές ενόψει Swansea!

Van Dijk

Τις υπηρεσίες των Virgil Van Dijk, Jordan Henderson και Alberto Moreno θα έχει να υπολογίζει ενόψει Swansea o Jurgen Klopp! Η τριάδα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση, με τον Jurgen Klopp να βλέπει με ικανοποίηση τις λύσεις του για τον αγώνα με τους Κύκνους να αυξάνονται και να προστίθενται… ευχαριστοι πονοκέφαλοι για τον Γερμανό.

Συγκεκριμένα, ο Virgil Van Dijk ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που τον ανάγκασε να χάσει το μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Manchester City, χωρίς τελικά η απουσία του να στοιχήσει στους Reds. Όμως το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα της ιστορίας της Liverpool επέστρεψε και λογικά θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ουαλική ομάδα.

Moreno

Στην διεκδίκηση μίας θέσης μπαίνουν όμως και οι Jordan Henderson και Alberto Moreno. O Hendo συμμετείχει μετά από έναν μήνα στην πρώτη από τις δύο ενότητες της πρωινής προπόνησης και ανάλογα με την πορεία του τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα κληθεί στην αποστολή του αγώνα αυτής της αγωνιστικής. Από την άλλη, ο Alberto Moreno, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην νίκη της Liverpool επί της Spartak στο Champions League είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όμως η φανταστική φόρμα του Andy Robertson σίγουρα θα βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Jurgen Klopp. Βέβαια, δεν αποκλείουμε αργά ή γρήγορα ο Σκωτσέζος μπακ να χρειαστεί ανάσες, κάτι που θα σημάνει την επιστροφή του Ισπανού στην ενδεκάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com