Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Αν σε θέλει η Liverpool αύριο, τότε φεύγεις!»

«Αν σε θέλει η Liverpool αύριο, τότε φεύγεις!»

Malcom

Και από το… πουθενά θέμα Malcom! Ο παίκτης της Bordeaux, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην Arsenal, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνδέθηκε από το πουθενά με τους Reds και όλα αυτά χάρη στον ίδιο τον προπονητή του! Μπορεί να μην έχει παίξει καθόλου στο ρεπορτάζ της Liverpool και να μην πρκύπτει από πουθενά ενδιαφέρον του Jurgen Klopp για τον παίκτη, αλλά ο προπονητής της Bordeaux, Jocelyn Gourvennec, έμπλεξε με δηλώσεις του και την ομάδα του Merseyside!

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ακολουθείται από πολλούς ανθρώπους» παραδέχθηκε ο Gourvennec. «Είναι όμως αφοσιωμένος. Είναι λιγάκι όπως ήταν το καλοκαίρι – δεν μπορώ να πω ότι έχει αποσπασθεί η προσοχή του αλλά ρωτάει. Ρωτάει τον εαυτό του τι είναι καλύτερο για το μέλλον του και αυτό είναι λογικό. Αν αναρωτιέται και ταυτόχρονα σκοράρει και βγάζει ασίστ, τότε όλα είναι καλά»

Malcom

«Αν η Liverpool σε θέλει να δουλέψεις γι’αυτούς αύριο, τότε πας!» συνέχισε ο προπονητής της Bordeaux. «Είμαι προπονητής και θα ήθελα να μετράω τον Malcom σε αυτήν την προσπάθεια, πρέπει να μας βοηθήσει. Υπάρχει ένας άνθρωπος που αποφασίζει και αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Μίλησε για αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ποδόσφαιρο.» κατέληξε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com