Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό ενδιαφέρον για τα γκολποστ, προβληματισμένος ο Mignolet

Διπλό ενδιαφέρον για τα γκολποστ, προβληματισμένος ο Mignolet

O Mignolet δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ του Xhaka

Η κατάσταση στο θέμα του κόκκινου νούμερου 1, μετά και την αντικατάσταση του Simon Mignolet από τον Loris Karius, φαίνεται πως περνάει άλλη μία κρίση. O Γερμανός τερματοφύλακας είναι, σύμφωνα με τον Jurgen Klopp, το νέο #1 των Reds από εδώ και πέρα, γεγονός που δεν βρήκε ικανοποιημένο τον Simon Mignolet.

O Migs εξήγησε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση «δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό» με τις συχνές ενναλλαγές τερματοφυλάκων στη Liverpool να ριψοκινδυνεύουν την θέση του Βέλγου τερματοφύλακα στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η αβεβαιότητα αυτή, και το γεγονός ότι ούτε ο Loris Karius πείθει, δείχνουν πως ο Jurgen Klopp αυτή τη φορά θα κοιτάξει στην αγορά για το νέο βασικό τερματοφύλακα των Reds, ειδικά αν οι μέρες του Simon στο Melwood τελειώσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται, πιθανότητα που δεν μπορούμε να αποκλείουμε, από τη στιγμή που και εκείνος εκφράζει ανοικτά την ανησυχία του για αυτό που γίνεται.

Με τους Simon Mignolet και Loris Karius θα συνεχίσει η Liverpool.
Με τους Simon Mignolet και Loris Karius θα συνεχίσει η Liverpool ως το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Paul Joyce των Times, ο Klopp στοχεύει όχι τον Ιανουάριο, αλλά το καλοκαίρι, ώστε να βρει κάποιον τερματοφύλακα που θα πάρει την ευθύνη να υπερασπιστεί τα κόκκινα γκολπόστ. Τα δύο ονόματα που κυριαρχούν; Ο Alisson της Roma και ο Oblak της Atletico Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος κοστολογείται πέρι τα 44 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο Oblak είναι η εμφανώς δυσκολότερη υπόθεση, καθώς διαθέτει μία ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 89 εκατομμυρίων. Είναι σίγουρο βέβαια πως μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα με τις φανταστικές σεζόν που κάνει στην Ισπανική πρωτεύουσα και σίγουρα, από τη στιγμή που θα απαιτούνταν άλλο ένα νέο ρεκόρ από μεριάς Reds, μιλάμε για έναν παίκτη με όλα τα φόντα να αποτελέσει top class επιλογή για πολλά χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com