Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ιστορικό τη υπόθεσης Keita και το κλείσιμο της (για τώρα)

Το ιστορικό τη υπόθεσης Keita και το κλείσιμο της (για τώρα)

Keita

Ένα μίνι σίριαλ έληξε χθες, με τον Naby Keita να έρχεται οριστικά στην Liverpool το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η RB Leipzig μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση για το τέλος της υπόθεσης (για τώρα).

Η Liverpool έκατσε στο τραπέζι με την Leipzig προκειμένου να συζητήσουν για την απόκτηση του Naby από τώρα, πληρώνοντας ένα έξτρα ποσό στην γερμανική ομάδα. Οι συζητήσεις της Παρασκευής δεν είχαν σημειώσει καμία πρόοδο, όπως μετέδιδε ο James Pearce, ενώ ο γερμανικός τύπος έκανε λόγο για αδιάλλακτη στάση της Leipzig στο θέμα, καθώς δεν επιθυμούσε να χάσει από τώρα τον μέσο από την Γουινέα.

Οριστικά το καλοκαίρι ο Keita.
Οριστικά το καλοκαίρι ο Keita.

Εν τέλει, όπως αναφέρει η Bild, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η Leipzig ζήτησε 17,8 εκατομμύρια λίρες επιπλέον για να παραχωρήσει τον Keita, με το ποσό να είναι τελεσίδικο, κάτι το οποίο δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει η Liverpool. Στις συζητήσεις βρίσκονταν και ο παίκτης με τον εκπρόσωπό του, οι οποίοι αποδέχτηκαν την απόφαση, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Leipzig, Ralf Rangnick.

Ωστόσο, ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος μίλησε για την Liverpool στο επίσημο κανάλι της Leipzig. «Αν η Leipzig θέλει να φύγω από τώρα, θα το κάνω. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω για τους οπαδούς της Liverpool. Απλά λυπάμαι που έφυγε ο Coutinho. Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα. Όλοι έχουν τα όνειρά τους. Αυτός ήθελε Barcelona, εγώ θέλω Liverpool».

Προφανώς, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου για να γίνει παίκτης της Liverpool. Μέχρι τότε, υπομονή, Naby.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com