Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wijnaldum: «Πρέπει να σκοτώνουμε τον αντίπαλο!»

Wijnaldum: «Πρέπει να σκοτώνουμε τον αντίπαλο!»

Χαρούμενος για τον Trent ο Wijnaldum.

Στην παραδοχή ότι η Liverpool θα γίνει άξια διεκδικήτρια τίτλων μόνο όταν μάθει να… σκοτώνει την αντίπαλη ομάδα, προχώρησε ο Gini Wijnaldum. O Ολλανδός μέσος των Reds, που έκανε χθες ένα εξαιρετικό παιχνίδι, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να σπάσει το αήττητο σερί της City. Όμως για άλλο ένα παιχνίδι η Liverpool παραλίγο να πετάξει την καρδάρα με το γάλα στο τέλος, κάτι που σχολίασε και ο Wijnaldum.

«Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε» είπε μετά το τέλος του αγώνα. «Αυτοι [η City] τα πήγαν καλύτερα σε πολλά οριακά παιχνίδια. Είχαν δύσκολη αποστολή αλλά πέτυχαν το γκολ που χρειάζοταν και σκότωσαν τον αντίπαλο. Αυτό εμείς δεν το κάναμε. Τους δώσαμε την ευκαιρία να παλέψουν. Και αυτό ειναι το πιο σημαντικό που πρέπει να διορθώσουμε, αν θέλουμε να χτυπήσουμε τον τίτλο απέναντι σε ομάδες όπως η City. Δεν θέλω να πω ότι η διαφορά είναι μικρή γιατί το παραπάνω το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και σε αυτά που δεν παίζουν καλά. Οπότε είναι το βήμα που πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε διεκδικητές του τίτλου.»

Wijnaldum

«Στο πρώτο παιχνίδι με την Watford παίξαμε καλά και δεχθήκαμε γκολ στο τέλος, με την Burnley επίσης κάναμε πολλές φάσεις χωρίς να βρούμε το γκολ.» τόνισε ο Ολλανδός. «Ήδη βλέπεις εξι χαμένους πόντους. Χαρίσαμε αρκετούς βαθμούς χωρίς λόγο και έπρεπε να τους είχαμε πάρει» κατέληξε ο… περισυλλεκτικός Gini.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com