Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπαίνει στην μάχη για Sanchez η Liverpool;

Μπαίνει στην μάχη για Sanchez η Liverpool;

sanchez

Μπορεί να μετράμε ώρες για την έναρξη του αγώνα με την Manchester City, ωστόσο το μετεγγραφικό ρεπορτάζ δεν σταματάει ποτέ. Αυτή τη φορά, η Liverpool εμπλέκεται με το πρόσωπο των ημερών: τον Alexis Sanchez.

Έως τώρα, η μάχη είναι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Manchester, ωστόσο τα σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σφήνα της Liverpool στην μάχη για τον Χιλιανό επιθετικό. Σύμφωνα με τον Steve Bates της Mirror, η Liverpool είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα των 35 εκατομμυρίων λιρών του παίκτη και να τινάξει στον αέρα το  μισθολόγιο της, προκειμένου να φέρει τον Χιλιανό σταρ στο Anfield – θα χρειαστεί ένα συμβόλαιο της τάξης των 300,000 λιρών την εβδομάδα αν θέλει να έχει ελπίδες.

Εμπλέκουν και την Liverpool στην μάχη για τον φευγάτο Sanchez.
Εμπλέκουν και την Liverpool στην μάχη για τον φευγάτο Sanchez.

Το άρθρο συνεχίζει, αναφέροντας ότι η FSG έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι πρέπει να ξοδέψει λεφτά για να διεκδικήσει τον τίτλο και πιστεύει ότι έχει πιθανότητες να πάρει τον Sanchez μπροστά από τις City και United.

Η Mirror και το όνομα του συντάκτη που υπογράφει το άρθρο δεν είναι και οι πιο έγκυρες πηγές – π.χ. άλλη αξία θα είχε το άρθρο αν το υπέγραφε ο John Cross – ενώ μόλις χθες το βράδυ, ο James Pearce έγραφε μέσω της ECHO ότι η Liverpool δεν έχει πρόθεση να χωθεί στην μάχη για τον Alexis Sanchez. Παρ’όλα αυτά, η FSG πολύ δύσκολα θα τινάξει το μισθολόγιο της στον αέρα – τα συμβόλαια παικτών έως τώρα δεν έχουν ξεπεράσει τις 180,000. Και αυτό, δυστυχώς, μοιάζει με πάγια τακτική.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com