Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Μεγάλο το κίνητρο της Liverpool

Liverbet : Μεγάλο το κίνητρο της Liverpool

Salah

H Liverpool υποδέχεται την Manchester City στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή χρονική συγκυρία στην οποία βρίσκεται.

Σε πολύ καλή χρονικά συγκυρία και η στήλη του REDBET με 2/2 επιβεβαιωμένα βασικά πονταρίσματα στα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας το 2018. Πάμε , λοιπόν, στο σημερινό παιχνίδι.

Η Manchester City είναι δίχως αμφιβολία η κορυφαία ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Έχει σπουδαίες νίκες και εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες του Big 6 (United, Chelsea) ωστόσο κάθε χρόνο δυσκολεύεται στο Anfield. Συν τοις άλλοις θα αντιμετωπίσει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος και μία αήττητη εντός έδρας Liverpool, η οποία έχει τα δικά της ισχυρότατα κίνητρα. Το να δείξει ξανά πως μπορεί χωρίς τον Coutinho, να δώσει απαντήσεις για το 5-0 του πρώτου γύρου αλλά και να συνεχίσει το αήττητο σερί της σπάζοντας το αντίστοιχο της City συνιστούν ψυχολογικό παράγοντα ισχυρό στην αυριανή εξίσωση.

Δεν ξεχνούν το 5-0 του πρώτου γύρου οι παίκτες της Liverpool
Δεν ξεχνούν το 5-0 του πρώτου γύρου οι παίκτες της Liverpool

Από την άλλη, o Klopp γνωρίζει πως δεν μπορεί να πάρει πολλά ρίσκα ούτε και να περιμένει στο δικό του αμυντικό τρίτο τον Guardiola. Απαιτείται μία ενδιάμεση προσεκτική ισορροπία. Παρότι μιλάμε για δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, εκτιμούμε πως κανένας προπονητής δεν θα ρισκάρει υπέρ το δέον και το παιχνίδι θα κριθεί στο όριο. Θα ποντάρουμε επίσης και στον Mo Salah να σκοράρει στο ενενηντάλεπτο όντας ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων φέτος για τη Liverpool.

Πρόταση : Liverpool-Manchester City : 2-3 goal, 2.17 (Stoiximan)

Mo Salah anytime scorer, 2.15 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com