Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθυστερεί του Woodburn στη Sunderland λόγω Coutinho

Καθυστερεί του Woodburn στη Sunderland λόγω Coutinho

Ο Ben Woodburn, με τη φανέλα της Ουαλίας

O Ben Woodburn έμοιαζε πολύ κοντά στο να μετακομίσει προσωρινά στο Wearside και τη Sunderland του Chris Coleman ωστόσο η υπόθεση Coutinho περιπλέκει λίγο τα δεδομένα.

Ο Βραζιλιάνος από χθες είναι παίκτης της Barcelona σε ένα τεράστιο deal ενώ και ο Mo Salah εξακολουθεί να έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό από το παιχνίδι απέναντι στη Leicester. Ο Klopp έδωσε απαγορευτικό μέχρι νεωτέρας στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Woodburn ζυγίζοντας όλες τις επιλογές του ορθά.

Με εντολή Klopp ανεστάλη προς το παρόν η ενεργοποίηση του δανεισμού του Woodburn
Με εντολή Klopp ανεστάλη προς το παρόν η ενεργοποίηση του δανεισμού του Woodburn

Ο Coleman που έδωσε στο Woodburn το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της Ουαλίας κινήθηκε γρήγορα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό μόλις έμαθε πως η Liverpool προετίθετο να τον παραχωρήσει δανεικό ωστόσο αυτή τη στιγμή θα πρέπει να περιμένει.

Αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον η μετεγγραφική αντίδραση της Liverpool στην αποχώρηση Coutinho , η οποία μάλλον θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στην υπόθεση του νεαρότερου σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, με τον Ουαλό να περιμένει το ΟΚ της Liverpool για να ταξιδέψει στο Sunderland προς ολοκλήρωση του δανεισμού. Μίνι καθυστέρηση ή ματαίωση του δανεισμού; Υπομονή και θα μάθετε σύντομα πρώτοι από το liverpool.gr.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com