Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τί συμβαίνει μεταξύ Liverpool και Riyad Mahrez

Τί συμβαίνει μεταξύ Liverpool και Riyad Mahrez

Ελπίζει σε μετεγγραφή του Mahrez στο Anfield ο Nicol.

Το μεταγραφικό σίριαλ Coutinho και το τέλος αυτού, έχουν φέρει νέα μεταγραφικά σίριαλ και μεταξύ των ονομάτων που «παίζουν» είναι και αυτό του Riyad Mahrez της Leicester City.

Σύμφωνα με Βρετανικά και Γαλλικά δημοσιεύματα, η Leicester City φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Reds για την μεταγραφή του Mahrez, ο οποίος κοστολογήθηκε στα 55 εκ. ευρώ και με συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στο Merseyside για 4,5 χρόνια.

Οι παραπάνω πληροφορίες μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, με μοναδικό δεδομένο ως τώρα το «κλείδωμα» του πονταρίσματος για τη μεταγραφή του Mahrez, σε γνωστή στοιχηματική εταιρεία της Βρετανίας.

Το όνομα του Mahrez (και όχι μόνο) "παίζει" δυνατά
Το όνομα του Mahrez (και όχι μόνο) «παίζει» δυνατά

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που υπάρχει σχετικά με το θέμα, είναι πώς η Liverpool δεν επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη, καθώς η Leicester ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις.

Οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη, άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι κάτι οριστικό, ενώ αμέσως μετά διαψεύδονται και ξανά απ’την αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το όνομα του Αλγερινού, έχουν ακουστεί και αυτά των Goretzka (Schalke), Draxler (PSG), Brandt (Bayer Leverkusen), ενώ ο διακαής πόθος του Jurgen Klopp -βάσει δημοσιευμάτων- εξακολουθεί να είναι ο Thomas Lehmar της Monaco.

Το Liverpool.gr θα σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε αφορά τον αντικαταστάτη του Coutinho.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com