Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και στο βάθος Lemar για την Liverpool – Ποιες οι εναλλακτικές

Και στο βάθος Lemar για την Liverpool – Ποιες οι εναλλακτικές

Πρώτος στόχος ο Lemar

Η Liverpool είναι έτοιμη να κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του Philippe Coutinho με τον Thomas Lemar να είναι στην κορυφή της λίστας.

O Coutinho βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στην Barcelona, αφού επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, έναντι 160 εκ. ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο σύλλογο της Βαρκελώνης εντός του επόμενου 24ώρου, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου έχει αναχωρήσει για την Ισπανία για τα τυπικά της συμφωνίας.

Ο Jurgen Klopp είναι πρόθυμος να διασφαλίσει τη σεζόν της Liverpool και να μην επέλθει αγωνιστικό «ναυάγιο» στους Reds λόγω της αποχώρησης του Coutinho. Η Liverpool διατηρεί ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 17 αγώνων, έχοντας εδραιωθεί στην 4άδα της Premier League, ενώ βρίσκεται τόσο στους «16» του UEFA Champions League, όσο και στον 4ο γύρο του FA Cup.

Η Liverpool επιθυμεί να αγοράσει τον Γάλλο διεθνή Thomas Lemar από την Monaco, μια προσπάθεια που έγινε στην αυλαία της θερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να υπάρξει συμφωνία με την ομάδα της Ligue 1.

O Klopp παραμένει «οπαδός» του 22χρονου ο οποίος είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Arsenal.

Πρώτος στόχος ο Lemar
Πρώτος στόχος ο Lemar

Ο Leonardo Jardim, προπονητής της Monaco, τοποθετήθηκε μέσα στην εβδομάδα και δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωριστεί τον Lemar μέσα στον Γενάρη.

Από τη μεριά της Liverpool, γνωρίζουν ότι ακόμα κι αν κάνουν μια προσφορά-μαμούθ, ενδεχομένως να μην αλλάξει στάση η Monaco.

Επομένως, οι Reds αναζητούν και εναλλακτικές, όπως με τον Riyad Mahrez της Leicester City.

Έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Julian Brandt της Bayer Leverkusen, του Julian Draxler της PSG και του Leon Goretzka της Schalke.

Οι Reds «ψάχτηκαν» να φέρουν εντός του μήνα τον Naby Keita, αντί για το καλοκαίρι, όπως προβλέπει η συμφωνία με την Leipzig.

H Leipzig έχει απορρίψει επανειλημμένα προτάσεις για να αφήσει άμεσα τον Keita να αποχωρήσει για την Liverpool, αν και ο διεθνής με την Γουινέα έχει δεχτεί κριτική για τις επιδόσεις του στη φετινή Bundesliga.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com