Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αντίο του Klopp στον Philippe Coutinho

Το αντίο του Klopp στον Philippe Coutinho

Για την ζωή μετά Coutinho μίλησε ο Klopp.

O Jurgen Klopp τοποθετήθηκε στο επίσημο site της Liverpool για την πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Philippe Coutinho στην Barcelona.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Klopp για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών.

Με μεγάλη απροθυμία, ως ομάδα και ως σύλλογος, προετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε έναν καλό φίλο, έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν φανταστικό παίκτη.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Coutinho ήθελε αυτή τη μετακίνηση από τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Barcelona εκδήλωσε το ενδιαφέρον της.

Ήταν επίμονος απέναντι σε μένα, τους ιδιοκτήτες, ακόμα και τους υπόλοιπους παίκτες, ήθελε πολύ να συμβεί αυτό.

Παρόλα αυτά, επιτύχαμε να διατηρήσουμε στο δυναμικό μας τον παίκτη μετά το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα τον μεταπείσουμε και να είναι μέρος του πρότζεκτ.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της ομάδας ότι εμείς, ως σύλλογος, έχουμε κάνει τα πάντα για να πείσουμε τον Coutinho ότι η παραμονή του στην Liverpool θα ήταν το ίδιο ελκτυστική με την μεταγραφή του στην Barcelona, όμως ο ίδιος είναι 100% σίγουρος ότι το μέλλον του και της οικογένειάς του είναι στην Βαρκελώνη. Είναι ένα όνειρο του που πραγματοποιείται κι εμείς δεν είμαστε σε θέση να του αλλάξουμε γνώμη.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Klopp για τον Coutinho
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Klopp για τον Coutinho

Ο Philippe έχει προσφέρει απίστευτα στην ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της 5ετίας και όπως αυτός, έτσι κι εμείς είμαστε απογοητευμένοι που δε θέλει να επεκταθεί αυτή η σχέση που έχουμε κι αποχωρεί με βαριά καρδιά, εμείς θα του ευχηθούμε τα καλύτερα.

Ο παίκτης παρέμεινε αφοσιωμένος και αποφασισμένος να μας βοηθήσει να κερδίσουμε αγώνες, να έχουμε καλή απόδοση, να προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα στο Melwood αφού πέρασε η θερινή μεταγραφική περίοδος, παρά το γεγονός ότι δε μας έπεισε να τον αφήσουμε να φύγει εκείνο το χρονικό διάστημα και το επίπεδο επαγγελματισμού του αντικατοπτρίζει θετικά τον ίδιο.

Φυσικά, είναι απολύτως κατανοητό ότι οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, αυτό πάντα συμβαίνει όταν πρέπει να αποχαιρετίσεις κάποιον τόσο ξεχωριστό. Όμως, είναι σκληρή η αποδοχή, παρόλα αυτά αποτελεί μέρος της ζωής και του ποδοσφαίρου, ο καθένας έχει τα δικά του όνειρα, τους δικούς του στόχους και τις δικές του φιλοδοξίες στη ζωή.

Παίκτες πάνε κι έρχονται, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ως σύλλογος είμαστε πολύ μεγάλοι και ισχυροί ώστε να συνεχίσουμε την επιθετική μας εξέλιξη στο γήπεδο, ακόμα κι όταν χάνεται ένας τόσο σημαντικός παίκτης. Ποτέ δεν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση ως σύλλογος τελευταία, θα αντιδράσουμε σωστά. Θα χρησιμοποιήσουμε το μέγεθος και την δύναμή μας για να ξεπεράσουμε στιγμές σαν αυτή και να πάμε μπροστά.

Βρίσκομαι αρκετό καιρό για να ξέρω την ιστορία της Liverpool, Οι παίκτες-κλειδιά έχουν αποχωρήσει και παλαιότερα αλλά ο σύλλογος είναι εδώ και συνεχίζει. Κανείς δεν μπορεί να διώξει την καρδιά και την ψυχή του συλλόγου Liverpool, σίγουρα πολλές ομάδες θα ήθελαν, αν μπορούσαν, να το αγοράσουν αυτό.

Έχω μεγάλη πίστη στο ταλέντο που έχουμε ήδη ως ομάδα και ακόμα περισσότερη αισιοδοξία, μαζί με τη διοίκηση, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ομάδα, που θα μας επιτρέψει να την αναπτύξουμε και να την βελτιώσουμε.

Καθώς αποχαιρετάμε τον Philippe, συνεχίζουμε την πορεία μας για πρόοδο και εξέλιξη, καθώς εργαζόμαστε για τον κοινό μας στόχο, που είναι να φέρουμε ξανά τρόπαια στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com