Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στο προσκήνιο πάλι ο Thomas Lemar;

Στο προσκήνιο πάλι ο Thomas Lemar;

To μόνο βέβαιο ειναι πως ο Lemar θα κοστίσει πολλά χρήματα για να έρθει στο λιμάνι

Σενάρια αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να κινηθεί για τον Thomas Lemar το καλοκαίρι η Liverpool και να τον φέρει μαζί με τον Keita.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph και τον Jason Burt, ο Lemar, ίσως είναι ο επόμενος παίκτης που θα έρθει στο Anfield το καλοκαίρι μετά τον Naby Keita.

Ο Γάλλος, είχε έρθει πολύ κοντά με την Arsenal το καλοκαίρι όμως η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.Θυμίζουμε, ότι είχε κινήσει το ενδιαφέρον και των Reds για ένα χρονικό διάστημα, με τον παίκτη να μένει εν τέλη στην Monaco.

Ο Jason Burt αναφέρθηκε στους Lemar, VVD και Keita.
Ο Jason Burt αναφέρθηκε στους Lemar, VVD και Keita.

Ο Jason Burt, αναφέρθηκε στον Lemar, ενώ μίλησε για την μετεγγραφή του Van Dijk στην Liverpool.

«Η αντίδραση μου όταν έμαθα για την μετεγγραφή, ήταν ότι περίμενα να δώσει η Liverpool τουλάχιστον 15 εκατομμύρια λίρες λιγότερο.Μετά από αυτό σκέφτηκα ξανά και πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για την άμυνά τους και ότι τώρα μπορούν να τερματίσουν δεύτεροι»

«Θα έρθει το καλοκαίρι ο Naby Keita και μπορεί να έρθει και ο Thomas Lemar.Με τα ποσά που ξοδεύει πλέον η Liverpool, πλησιάζει τις Manchester City και Manchester United, ενώ προσπερνάν τις Arsenal και Tottenham»

«Τέτοιες προσθήκες, τους πάνε σε άλλο επίπεδο και κάνουν τις φιλοδοξίες τους πιο ρεαλιστικές.Όλοι αρχίζουν να βλέπουν την Liverpool με άλλο μάτι τώρα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com