Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Έχουμε παίξει και καλύτερα, αλλά ποιος νοιάζεται;»

Klopp: «Έχουμε παίξει και καλύτερα, αλλά ποιος νοιάζεται;»

Ο Klopp μετά το τέλος του αγώνα

Στην συνέντευξη τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με την Burnley, ο Jurgen Klopp απέδωσε τα εύσημα στον χαρακτήρα της ομάδας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει δει και καλύτερες εμφανίσεις και η ισοπαλία θα ήταν εντάξει βάσει εμφάνισης.

«Ήταν οι πιο δύσκολες συνθήκες και για τις δυο ομάδες. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και η ισοπαλία θα ήταν εντάξει, ήταν ανοιχτό παιχνίδι. Κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ο κύριος στόχος ήταν να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία της Burnley. Εν τέλει, ήμασταν η τυχερή πλευρά, αλλά όπως είπα, είμαι πραγματικά χαρούμενος για την στάση και τον χαρακτήρα των παιδιών. Πρέπει να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν είσαι στην καλύτερή σου μέρα. Ήμασταν στο 100% από πλευράς χαρακτήρα. Αγωνιστικά, έχουμε παίξει και καλύτερα… Αλλά ποιος νοιάζεται;» ανέφερε, πριν εξηγήσει παρακάτω.

Who cares? λέει ο Klopp για την χθεσινή εμφάνιση. Η νίκη ήρθε οπότε όλα καλά.
Who cares? λέει ο Klopp για την χθεσινή εμφάνιση. Η νίκη ήρθε οπότε όλα καλά.

«Δεν είχαμε πολλές νίκες σαν την σημερινή. Αν μας έβλεπες μερικές φορές φέτος, θα ήξερες ότι σχεδόν σε όλες τις ισοπαλίες μας αξίζαμε περισσότερο την νίκη απ’ότι σήμερα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να νικάς και όταν δεν έχει ήλιο (εδώ μιλάει μεταφορικά) για να μείνεις εκεί που βρισκόμαστε (εννοεί την τετράδα). Ήταν φανταστική η στιγμή που σκοράραμε» συμπλήρωσε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com