Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Δύσκολη εξόρμηση για τη Liverpool

Liverbet : Δύσκολη εξόρμηση για τη Liverpool

Η Liverpool ξεκινά το 2018 σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και σε μία έδρα που πέρυσι ηττήθηκε πολύ εύκολα από τη γηπεδούχο Burnley.

Το λάθος του Matip και το γκολ του Vardy μας στέρησαν ακόμη ένα ταμείο στο τελευταίο παιχνίδι του 2017 αλλά θα προσπαθήσουμε να εκκινήσουμε το 2018 όπως ξέρουμε. Με ακόμη ένα σωστό βασικό ποντάρισμα.

O Lallana ενδεχομένως να ξεκινήσει αύριο για τη Liverpool
O Lallana ενδεχομένως να ξεκινήσει αύριο για τη Liverpool

Το Turf Moor είναι ένα γήπεδο που δεν περνά εύκολα κανείς. Η Burnley με την πειθαρχία, τη σκληράδα και την οργάνωσή της μπορεί να προβληματίσει κάθε αντίπαλο. Η άμεση προσέγγιση στο παιχνίδι της και οι δεύτερες μπαλιές και οι στατικές φάσεις είναι σήμα κατατεθέν των Clarets και πρέπει να ελεγχθούν για να φύγει η Liverpool με το διπλό.

Όπως και θα πρέπει η ομάδα του Klopp να μεταφέρει το αγωνιστικό της μομέντουμ στο παιχνίδι παρά τις αλλαγές που θα έχει σίγουρα στην ενδεκάδα της. Θεωρούμε πως δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι και λόγω ημερών αλλά και λόγω Sean Dyche, ο οποίος  ξέρει από πέρυσι ποιο είναι το blueprint για να κερδίσει τη Liverpool του Klopp. Θα πάμε στο λογικό εύρος των 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Πρόταση : Burnley – Liverpool : 2-3 γκολ, 2.02 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com