Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Merry Christmas με 5άρα

Merry Christmas με 5άρα

Χωρίς να εντυπωσιάσει, σε ένα παιχνίδι όπου έκανε συντήρηση δυνάμεων και έπαιξε ακριβώς όσο έπρεπε, η Liverpool επικράτησε της Swansea με 5-0 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση, απέχοντας 5 βαθμούς από την δεύτερη United.

1ο ημίχρονο
Ούτε παραγγελία να ερχόταν στην Liverpool η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, με τους Reds να παίρνουν με το καλημέρα κεφάλι στο σκορ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Coutinho που άφησε άγαλμα τον Fabianski, το οποίο ήταν το 250ό γκολ που σημείωσε η Liverpool επί Klopp στην 128ή συμμετοχή του Philippe. Στην συνέχεια, η Liverpool “έλεγξε” το παιχνίδι, με την Swansea να κρατάει μπάλα, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει την ομάδα. Ατονία και από τις δύο πλευρές, που μάλλον βολεύτηκαν στο ανιαρό στυλ παιχνιδιού, οι μεν λόγω διαχείρισης και οι δε λόγω φόβου για τον αντίπαλο – αδικαιολόγητα. Όπως και να έχει, η εικόνα της ομάδας είναι κακή για το μέγεθος του αντιπάλου, χωρίς φάσεις, σκέψη ή οτιδήποτε μπορεί να δείξει ότι υπάρχει όρεξη για παιχνίδι. Μόνη εξαίρεση η φάση του Firmino λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με το σουτ του να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 αποτελεί σκορ ημιχρόνου.

2ο ημίχρονο
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο, με την Liverpool να σημειώνει δεύτερο τέρμα στο 52’ με τον Roberto Firmino να εκτελεί τον Fabianski για το 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Philippe Coutinho. Η Swansea είχε την μόνη της ευκαιρία με ένα πλασέ του Leroy Fer που κατέληξε εκτός εστίας, πριν η Liverpool καθαρίσει οριστικά την ανήμπορη Swansea σε δύο λεπτά με γκολ των Firmino και Alexander-Arnold, με τον μικρό να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην Premier League και να το πανηγυρίζει έντονα. Στην συνέχεια οι Lallana, Solanke και Milner μπήκαν στις θέσεις των Salah, Firmino και Robertson ταυτόχρονα. Ωστόσο ήταν ο Oxlade-Chamberlain αυτός που σημείωσε το 5ο τέρμα των Reds σε ένα ήσυχο βράδυ για την ομάδα, όπου πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να θαμπώσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com