Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σοκαρισμένος» από τον Mignolet o Carragher

«Σοκαρισμένος» από τον Mignolet o Carragher

Αυτά είχε να πει ο Jamie Carragher για τον Sterling στο πρόσφατο άρθρο του.

Ξεκάθαρος για την άποψή του για τον Simon Mignolet ήταν για άλλη μια φορά ο Jamie Carragher. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του Sky Sports τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι και ο… μεγαλύτερος φαν του Βέλγου τερματοφύλακα των Reds, όμως ξεκαθάρισε πως πια οι ευθύνες δεν βαραίνουν εκείνον, αλλά τον προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp.

«O τερματοφύλακας πρέπει να τα πάει καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Έχει το αριστερό του χέρι στην μπάλα και δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτε άλλο» είπε ο Carragher. «Έχω αναρωτηθεί για τον Simon Mignolet πολύ καιρό. Σε τέτοιες καταστάσεις, σε αυτήν την πίεση πρέπει να είναι ισχυρότερος, πιο δυνατός. Ξέρει ότι ο Xhaka σουτάρει καλά, το γνωρίζει, πρέπει να σταθεί καλύτερα. Υπάρχει κίνηση στην μπάλα, αλλά αυτό είναι σοκαριστικό, πρέπει να τα πας καλύτερα»

O Mignolet δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ του Xhaka
O Mignolet δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ του Xhaka

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Mignolet κάποιες φορές ξεμένεις από λόγια για να πεις γιατί έχουμε κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι του έχουμε επιτεθεί. Ξεχάστε τον Mignolet, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνει για το πραγματικά τοπ επίπεδα. Είναι όμως τερματοφύλακας Premier League.» συνέχισε ο Carragher. «Όμως τώρα πρέπει να διερωτηθούμε για τον Klopp. Αγόρασε τον Karius, αυτό δεν δούλεψε τόσο καλά ως τώρα. Ο Mignolet συνεχίζει και παίζει και δεν πάει να αγοράσει κάποιον. Γιατί λοιπόν δεν πήγε να πάρει κάποιον τερματοφύλακα το καλοκαίρι; Είναι επιτακτική ανάγκη να αγοράσει η Liverpool έναν τερματοφύλακα

«Ο Mignolet δεν είναι δύο χρόνια στην ομάδα, αλλά πέντε, άρα μιλάμε για πολύ καιρό. Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε για τον τερματοφύλακα. Απλά δεν είναι αρκετά καλός, επομένως να αναρωτηθούμε γιατί ο προποβητής δεν το έχει διορθώσει ως τώρα» κατέληξε ο παλαίμαχος αμυντικός των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com