Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αναφέρθηκε στον Mohamed Salah ο Neymar

Αναφέρθηκε στον Mohamed Salah ο Neymar

Ο Neymar αναφέρθηκε στον Mohamed Salah.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της PSG, Neymar πιστεύει ότι θα επηρεάσει πολύ το παγκόσμιο κύπελλο ο Salah.Πολύ ωραία λόγια για τον Αιγύπτιο της Liverpool.

Ο Mohamed Salah, βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.Ο Αιγύπτιος είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 14 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Bournemouth, σκόραρε το γκολ νούμερο 20 για την σεζόν και έφτασε το ρεκόρ του Ian Rush, δηλαδή 20 γκολ πριν τα Χριστούγεννα.Πλέον, έσπασε αυτό το ρεκόρ καθώς σκόραρε κόντρα στην Arsenal χθες βράδυ.

Ο Salah ξεπέρασε το ρεκόρ του Ian Rush.
Ο Salah ξεπέρασε το ρεκόρ του Ian Rush.

Ο επιθετικός της Paris Saint Germain, Neymar, αναφέρθηκε στην ποιότητα του Mohamed Salah, τον οποίο περιμένει να δει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Οι πιο γνωστοί ανταγωνιστές για να νικήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι οι πιο γνωστοί παίκτες στον κόσμο.Μαζί με την Βραζιλία είναι η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Αργεντινή.Αυτές οι εθνικές τα πάνε καλά σε όποια διοργάνωση παίζουν, σωστά;»

«Πιστεύω σαν έκπληξη, το Βέλγιο μπορεί να κάνει την διαφορά.Το ίδιο και η Αίγυπτος, η οποία έχει τον Salah που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να κάνει την διαφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Salah βραβεύτηκε πρόσφατα για την φόρμα του, ως καλύτερος Αφρικανός παίκτης της χρονιάς, ενώ πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League για τον μήνα, Νοέμβριο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com