Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν αποχωρεί από την Monaco ο Lemar

Δεν αποχωρεί από την Monaco ο Lemar

Αφήνει τον Lemar η Arsenal;

Ο αντιπρόεδρος της Monaco, Vadim Vasilyev, αναφέρει πως η ομάδα του, δεν πρόκειται να πουλήσει τον Thomas Lemar, τον Ιανουάριο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, είχε μπει στο στόχαστρο της Liverpool και της Arsenal το καλοκαίρι, χωρίς όμως να παίρνει μετεγγραφή για κάποια άλλη ομάδα.Έμεινε στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Monaco.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, πούλησε πολλούς σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, όπως ο Kyllian Mbappe και ο Tiemoue Bakayoko.

Ο αντιπρόεδρος της Monaco, Vasilyev.
Ο αντιπρόεδρος της Monaco, Vasilyev.

«Το να πουλήσουμε έναν τόσο σημαντικό παίκτη δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας.Ποτέ δεν μιλήσαμε για την πιθανότητα μιας αποχώρησης τον Ιανουάριο», ήταν τα λόγια του Vasilyev.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Chelsea, Michael Emanelo, πήγε στην ομάδα του Πριγκιπάτου και ο Vasilyev μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν.

«Τον ξέρω εδώ και 4 χρόνια.Από την αρχή του είχα ζητήσει να έρθει εδώ.Γνωρίζει το ποδόσφαιρο και γνωρίζει πως να διαχειρίζεται τους παίκτες»

«Η επένδυση του στην ακαδημία της Chelsea με έπεισε.Δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες από την ακαδημία της Chelsea στην πρώτη ομάδα αλλά αυτή είναι η πολιτική της ομάδας.Ο Michael νίκησε το Youth League με την Chelsea.Είναι πολύ παθιασμένος με την ανάπτυξη των νέων παικτών»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com