Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία σπουδαία κίνηση από τον Chamberlain

Μία σπουδαία κίνηση από τον Chamberlain

Στήριξε τον Coutinho ο Chamberlain.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain, υπερασπίστηκε τον Philippe Coutinho, σε μία ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος, για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Chamberlain και ο Coutinho, κάναν μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Bournemouth.Και οι δύο έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Liverpool και δεν είναι τυχαίο που το σκορ ξέφυγε τόσο πολύ (0-4).

Οι δύο παίκτες παραχώρησαν συνέντευξη μετά το παιχνίδι.Για μία ακόμη φορά ο Coutinho ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Υπερασπίστηκε τον Coutinho ο Ox.
Υπερασπίστηκε τον Coutinho ο Ox.

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα.Προσπαθώ να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή.Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», αυτά τα λόγια πρόλαβε να πει ο Coutinho, προτού τον διακόψει ο Chamberlain για να τον υπερασπιστεί.

«Είναι ο πιο επαγγελματίας άνθρωπος που έχω δει όλη την χρονιά.Είναι πολύ ποιοτικός από την αρχή και κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δίνει τα πάντα για την ομάδα.Αυτό είναι το πιο σημαντικό την δεδομένη χρονική στιγμή»

«Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις.Δίνει ότι έχει και δεν έχει σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να του ζητήσουμε»

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Ox, ο οποίος προσπάθησε να στηρίξει τον συμπαίκτη και φίλο του, Philippe Coutinho.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com