Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Είναι από τους κορυφαίους της Premier League»

Mignolet: «Είναι από τους κορυφαίους της Premier League»

Ο Simon Mignolet μίλησε μετά το παιχνίδι με την Bournemouth για τον Mohamed Salah και το τρομερό ξεκίνημα που έχει κάνει στην Premier League.

Ο τερματοφύλακας της Liverpool, Simon Mignolet, ρωτήθηκε για τον Salah μετά το παιχνίδι με την Bournemouth.Ο Αιγύπτιος, έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τους Reds, κάτι το οποίο τον κάνει ίσως και τον καλύτερο παίκτη της Premier League.

«Θα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της Premier League σίγουρα.Έχει σκοράρει ήδη 20 γκολ και είναι winger»

Ο Salah πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Bournemouth.
Ο Salah πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Bournemouth.

«Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να σκοράρει με αυτό τον ρυθμό.Δεν το περίμενα να βάλει τόσα γκολ, ειδικά από την στιγμή που αγωνίζεται ως winger.Όμως, τα πηγαίνει πολύ καλά, δουλεύει πολύ και ας ελπίσουμε να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει»

Ο Mignolet πιστεύει ότι το πέρασμα του Salah την Chelsea, τον βοήθησε να εξελιχθεί ως παίκτης και να επιστρέψει γερός στην Premier League.

«Ξέρει πως είναι η Premier League από το προηγούμενο πέρασμά του στο πρωτάθλημα και φαίνεται βελτιώθηκε πολύ και έμαθε πράγματα, όσο ήταν στην Ιταλία.Οπότε, επέστρεψε εδώ, γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσει»

«Είναι δυνατός, έχει γρήγορα πόδια αλλά και πολύ δύναμη.Δεν μπορείς να τον προσπεράσεις.Του ταιριάζει πολύ το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου.Ας μείνει γερός και ας ελπίσουμε να συνεχίσει να σκοράρει γκολ»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com