Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες για «πράσινο φως» της Monaco για Lemar

Φήμες για «πράσινο φως» της Monaco για Lemar

Ο Γενάρης έρχεται και καθώς πλησιάζουμε σε αυτόν, αυξάνονται και οι ψίθυροι για διάφορους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Thomas Lemar. Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος απασχόλησε σοβαρά τους Reds το καλοκαίρι, με την ομάδα να καταθέτει δύο προτάσεις στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, τις οποίες απέρριψε η Monaco.

Τώρα, είναι σειρά της γαλλικής Metro να γράψει – ή μάλλον να αναμεταδώσει από την περίφημη Mundo Deportivo – ότι η Monaco έδωσε το πράσινο φως στην Liverpool για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Lemar. Αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων (μεταξύ 62 και 71 εκατομμυρίων λιρών), τότε η Liverpool θα κανε δικό της τον παίκτη.

Ο Lemar ξανά στο προσκήνιο για τους Reds;
Ο Lemar ξανά στο προσκήνιο για τους Reds;

Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει και η Arsenal που ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Όσον αφορά το δημοσίευμα, η πηγή δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και μπορεί να υποτεθεί ότι κρύβεται κάποια ονειροπαγίδα των Καταλανών που θέλουν μέσω διαφόρων σεναρίων να δουν τον Coutinho στην Βαρκελώνη τον ερχόμενο μήνα. Παρά ταύτα, δεν πρέπει να αποκλείουμε επιστροφή στο τραπέζι για την Liverpool. Ίδωμεν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com