Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ταιριάζει ο Wilshere στην Liverpool σύμφωνα με τον Merson

Ταιριάζει ο Wilshere στην Liverpool σύμφωνα με τον Merson

Δεν δείχνει το ενδιαφέρον της η Liverpool για Wilshere.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Arsenal, Paul Merson, πιστεύει πως η Liverpool, είναι ο καλύτερος προορισμός για τον Jack Wilshere.

Μετά τον δανεισμό του στην Bournemouth, ο Jack Wilshere, επέστρεψε στην Arsenal.Ο 25χρονος, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετά χρόνια με τραυματισμούς και δεν του έχει δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Πλέον, ο Άγγλος είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να πείσει τον Arsene Wenger, πως αξίζει μία θέση στην βασική ενδεκάδα των Κανονιέρηδων.

Ο Wilshere, έχει παίξει φέτος στο Europa League αλλά η πρώτη του συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα, ήταν την Τετάρτη κόντρα στην West Ham, όπου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Liverpool ο ιδανικός προορισμός για τον Wilshere σύμφωνα με τον Merson.
Liverpool ο ιδανικός προορισμός για τον Wilshere σύμφωνα με τον Merson.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Wenger δήλωσε πως θα υπάρξουν συζητήσεις της Arsenal με τον παίκτη, για μία ενδεχόμενη ανανέωση.

Ο Paul Merson, θεωρεί πως η Liverpool θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγλος διεθνής.

«Πιστεύω η Liverpool θα είναι η ιδανική ομάδα για τον Wilshere.Ούτε η Everton, ούτε η West Ham, αλλά ούτε και η Chelsea με την Manchester City.Βασίζονται στον Coutinho για να προσπεράσει τους αντιπάλους.Άμα πάρουν τον Wilshere, θα έχουν δύο παίκτες που θα μπορούν να το κάνουν αυτό»

«Την δεδομένη χρονική στιγμή, στηρίζονται μόνο στον Coutinho.Αν ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρνει να προσπερνάει τους αντίπαλους και να δημιουργεί παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι στην Liverpool που να μπορούν να το κάνουν.Για μένα η Liverpool, θα είναι ιδανική για αυτόν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com