Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Όλες οι αλλαγές στην ενδεκάδα τα πήγαν εξαιρετικά»

Klopp : «Όλες οι αλλαγές στην ενδεκάδα τα πήγαν εξαιρετικά»

O Klopp θεωρεί πως η ομάδα του είναι ήδη πολύ καλή αλλά υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση

Ο Klopp ερωτήθηκε και απάντησε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα για το rotation που πραγματοποίησε και είδε παίκτες όπως ο Firmino και o Coutinho να ξεκινούν από τον πάγκο.

Ο Γερμανός θεωρεί πως η ομάδα του δεν ζημιώθηκε από τις αλλαγές στην ενδεκάδα της αλλά αντίθετα όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ήταν πολύ θετικοί.

Ο Klopp δεν θεωρεί πως το rotation έβλαψε την εμφάνιση της Liverpool
Ο Klopp δεν θεωρεί πως το rotation έβλαψε την εμφάνιση της Liverpool

« Θεώρησα πριν το σωστό παιχνίδι πως ήταν σωστό να κάνουμε αλλαγές.  Ακόμη το θεωρώ σωστό παρότι δεν το δείχνει το αποτέλεσμα.  Το κάνουμε εδώ και έξι με επτά εβδομάδες. Όταν κερδίζουμε παιχνίδια αλλάζουμε όσο θέλουμε, όταν δεν κερδίζουμε η ευθύνη είναι δική μου.  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και τα παιδιά που μπήκαν σήμερα με φρέσκα πόδια έκαναν φανταστική δουλειά.  Δουλέψαμε σκληρά, ήταν ντέρμπι και ήμασταν έτοιμοι για την πρόκληση.  Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για κάθε πρόκληση και ήμασταν. Δοκιμάσαμε τα πάντα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει είχαμε καθαρές ευκαιρίες αλλά θέλαμε να κερδίσουμε 1-0 και δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ό,τι χρειαζόταν αλλά δεν συνέβη. Το ξέρουμε» είπε ο Γερμανός που έκανε 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Spartak Moscow.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com