Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρωτοφανές ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview (vid)

Πρωτοφανές ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview (vid)

Απίστευτο ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview

Ο Jurgen Klopp ξέσπασε για το αυστηρότατο πέναλτι που δόθηκε στον Dejan Lovren, στο ισόπαλο 1-1 της Liverpool με την Everton.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε από τον Patrick Davison, το δημοσιογράφο του Sky Sports για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας του.

Αρχικά ρωτήθηκε αν είναι 100% απόλυτος στο ότι δεν είναι πέναλτι, ή αν υπάρχει έστω η παραμικρή υποψία παράβασης, με τον Jurgen Klopp να απαντά μέσω απανωτών «No», δείχνοντας τη σιγουριά του ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Απίστευτο ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview
Απίστευτο ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview

Του εξηγεί ότι το άγγιγμα δεν μπορεί να επιφέρει την πτώση του παίκτη της Everton και στη συνέχεια ακολουθεί ένας απίστευτος διάλογος, ο οποίος σας παρουσιάζεται αυτούσιος.

Jurgen Klopp: Αν πιστεύετε ότι είναι πέναλτι, πείτε το, είναι πέναλτι κατά τη γνώμη σας; Είναι πέναλτι κατά τη γνώμη σας; Είναι πέναλτι κατά τη γνώμη σας; (δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε απανωτά το ίδιο πράγμα).

Patrick Davison: Εντάξει, αν θέλετε την άποψή μου, η άποψη μου δεν μετρά, θα έλεγα ότι το μαρκάρισμα είναι χαλαρό.

JK: Προφανώς δε μετρά η δική μου άποψη.

PD: Φυσικά και μετρά η άποψή σας.

JK: Αλλάζει κάτι;

PD: Όχι αλλά κάνουμε μια συνέντευξη.

JK: Τότε πείτε μου, είναι πέναλτι; (τότε ο Klopp ξεσπά σε γέλια καθώς ο δημοσιογράφος απαντά «θεωρώ χαλαρό το μαρκάρισμα αλλά ναι είναι πέναλτι»)

Μπορούμε να σταματήσουμε τη συνέντευξη καθώς προτιμώ να συζητώ με άτομα που καταλαβαίνουν έστω και ελάχιστα από ποδόσφαιρο, λυπάμαι, πραγματικά, δεν το πιστεύω.

PD: Αντιλαμβάνομαι ότι είστε θυμωμένος, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο στούντιο που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και πιστεύουν ότι υπάρχει παράβαση.

JK: Τότε με συγχωρείτε, είμαι λάθος, είστε σωστοί, εντάξει.

PD: Δεν είπα αυτό, είπα ότι είναι χαλαρό το μαρκάρισμα αλλά θεωρώ ότι είναι πέναλτι.

JK: Πράγματι, αυτό είπες, οι άλλοι είναι σωστοί κι εγώ λάθος, συμφωνείς;

PD: Όχι, αλλά δεν είναι ένα παιχνίδι με ποικίλες απόψεις;

JK: Βρισκόμαστε πέντε λεπτά εδώ, δεν είμαι σε θέση να απαντώ στις ερωτήσεις σας, δεν έχετε καλύτερες ερωτήσεις, μήπως έχετε;

PD: Έχω μια ακόμη, αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει. Έξι αλλαγές σήμερα και αποφασίζετε να περάσετε έξω τον Salah στο 1-0, πιστεύετε ότι αυτές οι αλλαγές είχαν κάποια επιρροή στο αποτέλεσμα;

JK: Αυτή είναι η δουλειά μου, αποφασίζω πριν διαπιστώσω αν είναι σωστές. Μετά τον αγώνα, η δουλεία μου είναι να πω αν είναι λανθασμένες. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ήμουν σίγουρος ότι έπραξα σωστά.

Πέρασα τον Roberto Firmino στη θέση του Mo Salah, θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει αργότερα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει γενικότερα. Ήμασταν την περισσότερη ώρα στην περιοχή τους, αλλά δεν το πράξαμε.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, πιέσαμε τόσο καλά που δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε αντεπίθεση, αλλά είναι δύσκολο όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία για αυτούς, την οποία την περίμεναν και πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στον πλανήτη από τον ένα πόντο μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου καλό ακόμα κι αυτό.

Ζητώ συγγνώμη για όσα ανέφερα πριν.

Το βίντεο των δηλώσεων του Klopp

Μοιραστείτε το!

One thought on “Πρωτοφανές ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com