Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο η U18

Έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο η U18

Ισόπαλη έληξε η μονομαχία μεταξύ των U18 των Liverpool και Manchester United.

Η Liverpool U18 πήγε αήττητη στο χιονισμένο Cliff για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Manchester United, όμως έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες. Αντίξοες συνθήκες για τους μικρούς, που ωστόσο στάθηκαν και με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων και παραλίγο να φύγουν με το τρίποντο.

Η United άνοιξε νωρίς το σκορ με τον D’Mani Mellor και η αποβολή του Adam Lewis στο 27′ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την U18 του Steven Gerrard, οι οποίοι κατάφεραν να μην δεχτούν δεύτερο γκολ χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Jaros, παρά την υπεροχή της United αριθμητικά και σε ποσοστά κατοχής. Τελικό σκορ ημιχρόνου 1-0, με το δεύτερο ημίχρονο να επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ισόπαλη έληξε η μονομαχία μεταξύ των U18 των Liverpool και Manchester United.
Ισόπαλη έληξε η μονομαχία μεταξύ των U18 των Liverpool και Manchester United.

Και αυτό διότι η U18 αιφνιδίασε τους αντιπάλους της, γυρίζοντας το σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τους Liam Millar και Glen McAuley. Στην συνέχεια, η Liverpool κλείστηκε πίσω, προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 1-3, όμως η μπάλα την τιμώρησε γι’αυτό και στο 94′ η United ισοφάρισε με τον Arnau Puigmal που πήρε το ριμπάουντ μετά από άλλη μία έξοχη επέμβαση του Viteslav Jaros. Τελικό σκορ 2-2, με τους μικρούς να κερδίζουν με την εμφάνισή τους ένα χαμένο παιχνίδι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία τους αφήνει με μία πικρόχολη γεύση. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και της κόντρας των δύο ομάδων.

Liverpool: Jaros, Sharif, Williams, Clayton, Lewis, Glennon, Tagseth, Dixon-Bonner, Camacho (McAuley (Glatzel)), Jones, Millar (Larouci).

Unused subs: Atherton, Boyes.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com