Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέρ της Liverpool οι στατιστικοί οιωνοί για το αποψινό ματς

Υπέρ της Liverpool οι στατιστικοί οιωνοί για το αποψινό ματς

klopp

Η Liverpool καλείται απλά να κάνει το καθήκον της απόψε για να είναι η τέταρτη αγγλική ομάδα που θα εξασφαλίσει θέση στα νοκ άουτ ως πρώτη από τον όμιλό της.

Τα στατιστικά στοχεία των «Κόκκινων» εσχάτως στην Ευρώπη δείχνουν θετικά ως προς την έκβαση και της αποψινής αναμέτρησης.  Η Liverpool σε 22 ευρωπαικά παιχνίδια με τον Klopp έχει χάσει μόλις 2 αλλά κανένα εξ΄αυτών δεν ήταν στο Anfield.  Επίσης είναι αήττητα στα τελευταία 12 εντός έδρας ευρωπαικά παιχνίδια, έχοντας κερδίσει τα 8 και φέρει ισοπαλία στα υπόλοιπα 4.

Η Liverpool δεν έχει ηττηθεί με τον Klopp εντός έδρας στην Ευρώπη
Η Liverpool δεν έχει ηττηθεί με τον Klopp εντός έδρας στην Ευρώπη

Μία μόλις ήττα στα τελευταία 17 παιχνίδια στην Ευρώπη εντός έδρας και αυτή από τη Real Madrid το 2014. Επίσης, οι 5 φορές πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν γνωρίσει την ήττα σετα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους σε κλείσιμο ομίλου ευρωπαικής διοργάνωσης. Τέλος, σε 7 παιχνίδια Champions League επί Klopp, η Liverpool έχει σκοράρει 22 τέρματα.

Όλα αυτά καλά είναι ωστόσο θα χρειαστεί και οι παίκτες της ομάδας μας να είναι αντάξιοι των προσδοκιών ώστε αυτά τα στατιστικά να διευρυνθούν και να μη μείνουν απλά ως ανάμνηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com