Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα σε παιχνίδι θρίλερ για την U23

Ήττα σε παιχνίδι θρίλερ για την U23

Τα δύο γκολ του Ings δεν γλύτωσαν την ήττα

Δεύτερη ήττα μέσα σε τέσσερις ημέρες για την U23 του Neil Critchley που ηττήθηκε μετά από τη Sparta Prague και από τη Stoke σε παιχνίδι θρίλερ με 4-3.

Η Liverpool είδε τον Danny Ings να σκοράρει δύο τέρματα αλλά δεν ήταν αρκετά για να της δώσουν κάτι από την αναμέτρηση. Ο Neil Critchley έκανε 3 αλλαγές στην ενδεκάδα που ηττήθηκε από τη Sparta μεσοβδόμαδα με τους Brewster, Brannagan και Whelan να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Τα δύο γκολ του Ings δεν γλύτωσαν την ήττα
Τα δύο γκολ του Ings δεν γλύτωσαν την ήττα

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε σκορ και για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους Potters να ανοίγουν το σκορ με τον Ngoy και τη Liverpool να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Jones. Brewster, Ings και Brannagan έχασαν καλές στιγμές για το 2-1 και ο Campbell έκανε το 1-2 για τη Stoke. O Oiver Shenton έκανε και το 1-3 πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετατρέποντας σε βουνό το δρόμο που είχε να διανύσει μετέπειτα η ομάδα του Critchley.

Mε την έναρξη του δεύτερου μέρους η Liverpool μείωσε με το γκολ του Ings στο ριμπάουντ του χαμένου πέναλτι του Wilson. Στο 70ο λεπτό όμως και ενώ η Liverpool ανοίχτηκε για να σκοράρει δέχτηκε τέταρτο τέρμα από τον Jarvis. Τελικά κατάφερε να κάνει το 3-4 από τη βούλα με σκόρερ ξανά τον Danny Ings.

Ακολουθεί αναλυτικά η σύνθεση της Liverpool :

Kelleher, Whelan, Johnston (Dhanda), Jones, Masterson (Juanma), Brannagan, Kane, Ejaria (Alves), Ings, Wilson, Brewster.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com