Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Goretzka : «Αποφασίζω το Γενάρη τη νέα μου ομάδα»

Goretzka : «Αποφασίζω το Γενάρη τη νέα μου ομάδα»

Goretzka

Ο Leon Goretzka είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί στενότατα εσχάτως με τη Liverpool αλλά και όχι μόνο καθώς το όνομα του Γερμανού μέσου παίζει για πολλές σπουδαίες ευρωπαικές ομάδες όπως και οι Bayern Munchen, Manchester United και Arsenal.

O Goretzka θα απασχολήσει για καιρό το ρεπορτάζ πολλών ομάδων
O Goretzka θα απασχολήσει για καιρό το ρεπορτάζ πολλών ομάδων

Ο Goretzka δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Schalke και ετοιμάζεται για την επόμενή του ομάδα το καλοκαίρι ωστόσο μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο μαζί της από τον Ιανουάριο. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως φάνηκε ακόμη αναποφάσιστος τονίζοντας πως μέχρι τα τέλη Γενάρη θα έχει λάβει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

« Πρέπει να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.  Πρέπει να σκεφτώ 1.000.00 πράγματα. Σαν άνθρωπος σκέφτομαι πάντα όλα τα σενάρια οπότε χρειάζομαι χρόνο. Δεν υπάρχει κάποια προθεσμία αλλά νομίζω το ζήτημα έχει μπει στην τελική του ευθεία.  Η τελική απόφαση θα ληφθεί τον Ιανουάριο.» είπε ο διεθνής Γερμανός μέσος που θεωρούμε εξαιρετικά πιθανό να έχει πρόταση και από τον Jurgen Klopp και με το μέλλον του Emre Can πολύ θολό.

Υπενθυμίζουμε πως η Liverpool απέκτησε και τον Joel Matip από τη Schalke ως ελεύθερο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com