Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα «εκατόστησε» ο Can!

Τα «εκατόστησε» ο Can!

emre can

Ένα παιχνίδι – σταθμός για την παρουσία του Emre Can στην Liverpool και στην Premier League ήταν το χθεσινό, καθώς έφτασε αισίως τις 100 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα! Μάλιστα, η συμμετοχή του χθες ήταν καθοριστική, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα και 9 κλεψίματα, όντας πρώτος στις εν λόγω κατηγορίες.

Η λίστα των Γερμανών και έχουν αγωνιστεί στην Liverpool, με τον Can να έχει περίοπτη θέση.
Η λίστα των Γερμανών και έχουν αγωνιστεί στην Liverpool, με τον Can να έχει περίοπτη θέση.

Στην κομμάτι των συμμετοχών, γίνεται ο δεύτερος Γερμανός που φτάνει τις 100 συμμετοχές στην Premier League, μετά τον Dietmar Hamann που έφτασε στον συγκεκριμένο αριθμό τον Νοέμβριο του 2002, ενώ μετράει οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Emre μάλιστα είναι τρίτος σε γκολ στο πρωτάθλημα ανάμεσα στους συμπατριώτες του (7), με τον Karl – Heinz Riedle να είναι πρώτος με 11 γκολ σε 60 αγώνες, ο πρώτος Γερμανός που αγωνίστηκε ποτέ για την Liverpool, ερχόμενος το 1997 από την Dortmund. Έκτοτε, εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, έχουν αγωνιστεί άλλοι τρεις Γερμανοί, οι Markus Babbel, Christian Ziege, Samed Yesil και Loris Karius, με τον τελευταίο να παραμένει στην ομάδα ακόμα και σήμερα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέλλον του Can, ωστόσο έχει γράψει ήδη το όνομά του ψηλά στην λίστα των συμπατριωτών του – κι ελπίζουμε να το γράψει ακόμα ψηλότερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com