Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η ονειρική πεντάδα του Coutinho

Η ονειρική πεντάδα του Coutinho

Ο Philippe Coutinho έως τώρα έχει αγωνιστεί στις Vasco Da Gama, Inter Milan, Espanyol, Liverpool και Εθνική Βραζιλίας και Barcelona ήθελα να γράψω αλλά μου είπαν ότι δεν πήγε τελικά. Και σε συνεργασία με το Soccer AM, κλήθηκε να επιλέξει την ομάδα με την οποία θα έπαιζε σε 5×5, ανάμεσα σε παλιούς και τωρινούς συμπαίκτες του.

Η λίστα αυτή είχε δύο πρώην Reds, τους Steven Gerrard και τους Luis Suarez, ενώ την θέση του Lucio που επέλεξε στην άμυνα θα μπορούσε να είχε κάλλιστα ο Jamie Carragher. Η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από τον Julio Cesar στα γκολπόστ και τον Neymar στην επίθεση.

Και ο Luis Suarez μαζί με τον Steven Gerrard στην ομάδα του Philippe Coutinho.
Και ο Luis Suarez μαζί με τον Steven Gerrard στην ομάδα του Philippe Coutinho.

Για τον Steven Gerrard είπε: «Έμαθα πάρα πολλά από εκείνον, ήταν όνειρο το ότι αγωνίστηκα μαζί του που στην Βραζιλία έπαιζα στο PlayStation μαζί του. Είναι ο καλύτερος μέσος, πολύ καλύτερος απ’όσο νόμιζα. Ήταν είδωλο για μένα και για όσους τον έβλεπαν να αγωνίζεται»

Στην συνέχεια, είπε για τον Luis Suarez: «Είναι τοπ παίκτης, είναι «killer» μπροστά από τα δίχτυα. Είναι οικογενειακός τύπος και με βοήθησε πάρα πολύ όταν ήρθα».

Βέβαια, για την θέση του προπονητή επέλεξε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Tite, αφήνοντας έξω τον Jurgen Klopp. Όπως και να έχει, είναι δική του ομάδα, οπότε δεν κρίνουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com