Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο προσκεκλημένος του Mohamed Salah

Ο προσκεκλημένος του Mohamed Salah

Η ιστορία του Mohamed Salah.

Το Σάββατο ήταν μία πολύ συναισθηματική μέρα για το αστέρι της Liverpool, Mohamed Salah, ο οποίος θυμίζουμε σκόραρε κόντρα στην Chelsea.

Σχεδόν μία μέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Αίγυπτο, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ο Mohamed Salah, αρνήθηκε να πανηγυρίσει το γκολ του κόντρα στην πρώην του ομάδα, για να δείξει σεβασμό.

Εκτός από την παλιά του ομάδα, υπήρχε και άλλη μία γνώριμη παρουσία από τα παλιά στην κερκίδα.Ο πρώην πρόεδρος της Zamelek, Mamdouh Abbas, καθόταν στην Main Stand.Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Hady Elmedany, επιβεβαίωσε την παρουσία του Abbas στο γήπεδο.

Ο Mohamed Salah με την φανέλα της Αιγύπτου.
Ο Mohamed Salah με την φανέλα της Αιγύπτου.

Ο Salah, τον κάλεσε στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι κόντρα στην Chelsea.Ο Abbas, είχε απορρίψει τον 25χρονο το 2011, λέγοντας ότι: «Χρειάζεται πολύ δουλειά.Είναι λίγο ατομιστής και ας θεωρείτε μεγάλος παίκτης.Μου αρέσει ο Elneny περισσότερο»

Ο Mohamed Elneny, πρώην συμπαίκτης του Salah στην El Mokawlook, δεν πήγε ποτέ στην ομάδα του Abbas.Πήγε και αυτός στην Basel, όπως είχε κάνει και ο Mo.Πλέον και οι δύο αγωνίζονται στην Premier League.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν καιρό, μετά το νικητήριο penalty του Salah κόντρα στο Κονγκό, το οποίο έστειλε μετά από πάρα πολλά χρόνια την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Abbas, πρόσφερε μία βίλα στην Αίγυπτο για τον παίκτη της Liverpool.

Ο εξτρέμ των Reds αρνήθηκε και ζήτησε τα λεφτά που αξίζει η βίλα, να δοθούν στην πόλη την οποία μεγάλωσε.Μία κίνηση που δείχνει το τι άνθρωπος είναι ο Mo.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com