Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν έχουμε θέμα ψυχολογίας»

Klopp: «Δεν έχουμε θέμα ψυχολογίας»

Καμία δικαιολογία δεν αναζήτησε ο Jurgen Klopp

Σε μία εβδομάδα όπου η Liverpool προέρχεται από δύο ισοπαλίες, χάνοντας προβάδισμα τριών κι ενός τέρματος αντίστοιχα, ήταν αναμενόμενο να ακουστούν φωνές για θέμα ψυχολογίας της ομάδας. Όμως ο Klopp έχει διαφορετική άποψη γι’αυτό, διαχωρίζοντας τα δύο παιχνίδια, ενώ δήλωσε πως προτιμάει να φύγει από το να γίνει κυνικός.

«Δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το να νικάς 1-0 την Chelsea δεν είναι προβάδισμα, είναι μία μικρή πληροφορία. Γίνεται αποτέλεσμα μόνο όταν λήξει το παιχνίδι. Αυτό ισχύει και όταν χάνουμε 1-0. Οπότε είναι εντελώς διαφορετικό από την Σεβίλλη. Αν κάποιος σκέφτεται έτσι, δεν μπορώ να το αποφύγω. Όμως δεν πιστεύω ούτε στιγμή ότι είναι θέμα ψυχολογίας».

Προτιμάει να φύγει, παρά να δει μία κυνική Liverpool ο Klopp.
Προτιμάει να φύγει, παρά να δει μία κυνική Liverpool ο Klopp.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις φωνές που επικροτούν μία πιο κυνική Liverpool, κάτι που δεν θα έκανε με τίποτα όσο είναι εδώ.

«Προσπαθούμε να ρίχνουμε τον ρυθμό, αλλά όχι κυνικά. Δεν λέμε «πέσε κάτω», γιατί θα έχεις εφτά λεπτά καθυστερήσεων. Την ημέρα που θα σκεφτεί κάποιος ότι παίζουμε έτσι, εγώ θα σταματήσω. Αν δεν είναι εντάξει το να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, τότε κάτι πάει στραβά» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com