Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Τρέλα να μιλάμε για την Manchester City!»

Klopp: «Τρέλα να μιλάμε για την Manchester City!»

Ο Klopp όρθιος δίνει οδηγίες.

Τρέλα θεωρεί ο Jurgen Klopp το να ασχολούνται, τόσο στη Liverpool, όσο και στις άλλες ομάδες των «ισχυρών» του πρωταθλήματος με το να πιάσουν την πρωτοπόρο Manchester City. Με 11 βαθμούς απόσταση από την κορυφή, ο Γερμανός θεωρεί πιο «σώφρον» το να επικεντρωθεί σε άμεσους και ρεαλιστικότερους στόχους, οι οποίοι θα  φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα, παρά να κοιτάζει την κορυφή.

«Στην κατάστασή μας αλλά και σε αυτήν που βρίσκονται οι άλλες ομάδες, αν κοιτάζουμε την Manchester City είμαστε όλοι πραγματικά τρελοί!» σχολίασε ο Jurgen Klopp. «Πως θα πλησιάσουμε την City; ΟΚ, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια, αλλά αν συνεχίσουν να κερδίζουν και αυτοί τότε ας κάνουμε ό,τι θέλουμε. Επομένως πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή να έχεις τους δικούς σου στόχους και τους σωστούς στόχους, ώστε να είσαι ευτυχισμένος και με αυτοπεποίθηση. Αν έχεις αυτοπεποίθηση μπορείς να κάνεις πολλά

klopp

«Μπορεί να είναι η City, αλλά δεν έχω ιδέα και δεν με ενδιαφέρει. Δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο για την ομάδα αυτή μετά το τέλος του παιχνιδιού μας. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι θα έπρεπε σήμερα να είχαμε κερδίσει και θα είχαμε 3 παραπάνω βαθμούς από την Chelsea, ώστε να πλησιάσουμε την Tottenham. Η θέση μας είναι ακόμα ΟΚ. Πρέπει να βελτιωθούμε, μπορούμε καλύτερα, αλλά τα παιδιά πήγαν καλά. Και μετά από μία εμφάνιση όπως η αποψινή (σ.σ. χθες) δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, μιας και πολλά μπορούσαν να έχουν γίνει. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την εμφάνιση, όχι όμως για το αποτέλεσμα» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com