Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο λόγος πίσω από τον μη πανηγυρισμό του Salah

Ο λόγος πίσω από τον μη πανηγυρισμό του Salah

Η ιστορία του Mohamed Salah.

Στο χθεσινό του γκολ ο Mohamed Salah δεν πανηγύρισε, κάτι που πολλοί θεώρησαν πως ήταν από σεβασμό στον παλιό του σύλλογο, την Chelsea. Κάτι που είναι σύνηθες, δηλαδή παίκτες να μην πανηγυρίζουν απέναντι σε πρώην ομάδα τους, τελικά δεν είναι και ο λόγος που ο Αιγύπτιος εξτρέμ των Reds απείχε από τους πανηγυρισμούς του γκολ, σηκώνοντας τα χέρια.

Ο λόγος είναι άλλος και είναι ο πλέον σοβαρός. Όπως μπορέι να είναι γνωστό, η Αίγυπτος έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, καθώς το τέμενος El Arish στο Σινά, βρέθηκε στο στόχο επίθεσης, την ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να χαθούν 305 άτομα και η Αίγυπτος να ζήσει την πλέον πολύνεκρη επίθεση των τελευταίων ετών. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος παίκτης των Reds, που με τα κατορθώματά του εντός – αλλά και εκτός – του γηπέδου έχει γίνει εθνικό σύμβολο για τους συμπατριώτες του, δεν παρέλειψε να εκφράσει την στήριξή του στους συμπατριώτες του και στο τουίτερ:

O Salah με την φανέλα της Αιγύπτου

«Τα θερμά μου συλληπητήρια στον Αιγυπτιακό λαό και τις οικογένειες των μαρτύρων του τεμένους El Arish» ήταν το μήνυμα του Salah στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μοιραστείτε το!

One thought on “Ο λόγος πίσω από τον μη πανηγυρισμό του Salah

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com