Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ξανά σενάρια για την απόκτηση του Leon Goretzka

Ξανά σενάρια για την απόκτηση του Leon Goretzka

Ο Leon Goretzka με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας.

Ο άσσος της Schalke, Leon Goretzka, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του και αυτός είναι ο λόγος που τον θέλουν τόσες ομάδες.

Το συμβόλαιο του Γερμανού, λήγει το καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλους συλλόγους.Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Arsenal και η Liverpool (όπως έχουν ξαναγράψει), θα προσπαθήσουν να αγοράσουν τον παίκτη.

Από την μία πλευρά, ο Arsene Wenger, θέλει τον Goretzka στο Emirates ως πιθανό αντικαταστάτη του Mesut Ozil, ο οποίος φαίνεται να μην τα βρίσκει με τους κανονιέρηδες για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του.Από την άλλη πλευρά, ο Jurgen Klopp, θέλει τον συμπατριώτη του στην ομάδα, για να μπορέσει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το κέντρο της Liverpool.

Σενάρια μπλέκουν ξανά την Liverpool με τον Leon Goretzka.
Σενάρια μπλέκουν ξανά την Liverpool με τον Leon Goretzka.

Ο Γερμανός προπονητής φέρεται να μιλάει με τον Goretzka, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να ταξιδέψει από την Γερμανία στο Λίβερπουλ και να φορέσει την φανέλα των Reds.

Η Manchester United, η  Bayern Munich και η Barcelona, ενδιαφέρονται εξίσου για τον παίκτη αλλά σύμφωνα με την Gambling Times, η Liverpool και η Arsenal βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή.

Σενάρια αναφέρουν και το ενδεχόμενο να πάει ο παίκτης στους Blaugrana αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Schalke αναφέρει πως ο παίκτης δεν φεύγει ακόμα από την Γερμανία.

«Πιστεύω πως άμα η Schalke δεν μπορεί να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα, θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινε.Δεν έχω δεχθεί κάποιες τέτοιες πληροφορίες μέχρι στιγμής.Ο Leon θα πάρει σύντομα μία απόφαση, χωρίς να έχει εμάς να τον πιέζουμε»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com