Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εκ νέου φήμες για τον Julian Draxler

Εκ νέου φήμες για τον Julian Draxler

Ο Julian Draxler είναι ένα όνομα που έχουμε γράψει ξανά ως συνδεόμενο με τη Liverpool στην προσπάθεια μας να μεταδίδουμε όσα σενάρια συνδέουν το όνομα της Liverpool ανεξάρτητα από το αν τα υιοθετούμε ή όχι.

Η Daily Mirror ανοίγει ξανά κεφάλαιο Draxler για τους «Κόκκινους» σήμερα από κοινού με τη γαλλική L’Equipe. Ειδικότερα, αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας πως ο Klopp σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το αδιαχώρητο στην επίθεση της Paris Saint Germain με τους Mbappe, Cavani, Neymar να μην αλλάζουν ούτε στην…προθέρμανση με αποτέλεσμα ο Γερμανός μεσοεπιθετικός να βρίσκει πολύ περιορισμένες ευκαιρίες συμμετοχής στην ενδεκάδα.

Πλην αυτού, το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και ο Draxler όπως κάθε παίκτης θέλει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να πείσει τον Joachim Low να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα γήπεδα της Ρωσίας.

O Draxler σε ένα scorpion Kick
O Draxler σε ένα scorpion Kick

Η Liverpool ρώτησε για τον παίκτη τον περασμένο Γενάρη ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν καρποφόρησε και το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως αυτή τη φορά θα υπάρξει σίγουρα έντονος ανταγωνισμός με την Arsenal, η οποία ενδιαφέρθηκε ειρήσθω εν παρόδω και το καλοκαίρι ζεστά για τον παίκτη. Η L’Equipe αναφέρει πως η Liverpool ρώτησε όπως και πολλές άλλες ομάδες σχετικά με δανεισμό του παίκτη και δυνατότητα απόκτησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεγάλο αγκάθι σε ένα τέτοιο σενάριο βέβαια συνιστά η πολυκοσμία της Liverpool στις θέσεις που μπορεί να καλύψει ο πρώην παίκτης της Schalke καθώς δεν πρόκειται να δεκτεί να έρθει για ρόλο κομπάρσου αλλά και η Liverpool δεν χρειάζεται να υποσχεθεί ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο σε έναν παίκτη που δεν θα εγγυημένα σταθερό ρόλο στην ενδεκάδα της.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com