Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στράβωσαν» οι σχέσεις Dortmund-Klopp λόγω Ευρώπης

«Στράβωσαν» οι σχέσεις Dortmund-Klopp λόγω Ευρώπης

O Klopp πανηγυρίζει την ανατροπή κατά της Dortmund

Η Borussia Dortmund ήταν αντίπαλος της Liverpool στο αναμφισβήτητα πιο φορτισμένο βράδυ της Liverpool επί τεχνικής ηγεσίας Jurgen Klopp.

Oι Reds έκαναν μία από τις επικότερες ανατροπές ανά τα χρόνια στα πλαίσια του Europa League στο Anfield ωστόσο αυτό δεν είχε μόνο θετικά αποτελέσματα. Όπως προκύπτει από το βιβλίο «Jurgen Klopp : Bring the noise» του Raphael Honigstein, οι σχέσεις του Klopp με τη Βεστφαλία δεν ήταν και οι καλύτερες μετά τα δύο αυτά παιχνίδια.

O Klopp στο Anfield κατά το Liverpool-Dortmund
O Klopp στο Anfield κατά το Liverpool-Dortmund

Όπως γράφεται αναλυτικά στο βιβλίο, ο Hans-Joachim Watzke, εκτελεστικός διευθυντής της Dortmund και χρόνια συνεργάτης του Klopp, είχε αφήσει να διαρρεύσει πως ο Klopp και η οικογένεια του απάντησαν άσχημα στα σχόλια του πρώτου πριν το παιχνίδι σχετικά με το ότι το ζευγάρωμα αυτό «δεν ήταν το Klopp show».

Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός της Borussia Norbert Dickel, είχε δηλώσει προβληματισμό για το πως ξεσήκωνε το πλήθος του Anfield o Klopp στο δεύτερο παιχνίδι. Ωστόσο αργότερα ο Dickel είχε πει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα πλέον με το Γερμανό.

Καταλαβαίνουμε πως ακόμη και σε σχέσεις τόσο δυνατές όπως αυτή του Klopp με τη Borussia το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς είτε παροδικούς είτε μόνιμους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com