Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Εκεί οφείλεται η επιτυχία του Brewster»

«Εκεί οφείλεται η επιτυχία του Brewster»

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Brewster.

Ο Steven Gerrard «υπογράμμισε» το χαρακτηριστικό εκείνο στο οποίο ο Rhian Brewster θα πρέπει να συνεχίσει να δίνει έμφαση για να μπορέσει έτσι να εκπληρώσει τις προσδοκίες πολλών και να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας.

Ο Brewster επέστρεψε στο «σπίτι» του, στην Ακαδημία της Liverpool μετά το θριαμβευτικό του πέρασμα από το Παγκόσμιο Κύπελλο των U17 με την Εθνική Αγγλίας.

Από τότε ο 17χρονος έχει δηλώσει παρών και στην U23 της Liverpool καθώς και στην U19 του Steven Gerrard, την οποία βοήθησε- βρίσκοντας πάλι δίχτυα, την Τρίτη το απόγευμα στη νίκη με 4-0 εναντίον της Sevilla για το Youth Uefa League, στην Ισπανία.

Μιλώντας στην Liverpool Echo μετά τον αγώνα, ο Gerrard «καθόρισε» το μονοπάτι του μικρού προς την κορυφή.

«Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο Rhian μπορεί να σκοράρει.» είπε.»Θα πρέπει να απολαμβάνει κανείς τους επαίνους που ακούγονται για το πρόσωπο του, αλλά χωρίς υπερβολές.»
«Πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς τι αξίζεις.» συνέχισε.

«Στο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι ξεχνούν εκπληκτικά γρήγορα τόσο τα καλά όσο και τα κακά. Είσαι πάντα τόσο καλός όσο ήσουν στον τελευταίο σου αγώνα. Αν και με την Sevilla ο Rhian ήταν απλά εκπληκτικός.»

«Για μένα το κλειδί της επιτυχίας του είναι η δουλειά του. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει το ταλέντο και την ικανότητα.»

«Αν θέλει να συνεχίσει ως την κορυφή και να παραμείνει εκεί, θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει αλλά και να μην σταματήσει να τρέχει συνεχώς. Έτσι θα κερδίζει πάντα τους αντίπαλους αμυντικούς.»

«Το σώμα του είναι χτισμένο για τρέξιμο, και το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί μια από τις δυνατότητες του.»

«Δεν επιτρέπεται να το ξεχάσει αυτό.» δήλωσε.

Ο Gerrard χρησιμοποίησε και πάλι το σύστημα 3-5-2 που τον εξυπηρέτησε πολύ καλά τόσο στην U18 όσο και στην U19.

Την τριάδα στην άμυνα στελέχωσαν οι Conor Masterson, Rhys Williams και ο πανταχού παρών George Johnston. Στα πλάγια χρησιμοποίησε τουςLewis και Rafa Camacho (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα).
Ο Ben Woodburn έπαιξε ως ο πιο δημιουργικός από τους δύο μέσους ενώ ο Herbie Kane έπαιξε μαζί με τον Curtis Jones τον ρόλο της σύνδεσης με την επίθεση η οποία στελεχώθηκε από τους Brewster και Liam Millar.

«Ο manager τους μου είπε μετά τον αγώνα :’ Έχεις μια τρομερή ομάδα’ .Και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν μου είπε:’ Έχεις μερικούς πολύ καλούς παίκτες’.» συνέχισε.

«Αυτό με ευχαρίστησε περισσότερο απ’ όλα» είπε ο Gerrard.

» Ήταν μια κορυφαία απόδοση και μάλιστα εκτός έδρας, στην Ευρώπη.» ολοκλήρωσε.

Η ομάδα του Gerrard αν και με έναν αγώνα ακόμα στα χαρτιά για να παίξει, έχει προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση του Youth Uefa League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com