Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα τα σενάρια για την Liverpool την τελευταία αγωνιστική

Όλα τα σενάρια για την Liverpool την τελευταία αγωνιστική

Liverpool εναντίον Spartak τελευταία αγωνιστική

Η Liverpool παρά την αυτοκτονία της στην Ισπανία εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Παρότι με νίκη χθες ήταν και μαθηματικά πρώτη πλέον πρέπει να παραμένει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου και την τελευταία αγωνιστική παρότι παραμένει πρώτη στον όμιλο. Οι παίκτες του Klopp περιμένουν τη Spartak Moscow την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη και  το άλλο ματς είναι Maribor-Sevilla και τα σενάρια είναι τα εξής :

Στα χέρια της κρατά η Liverpool την πρόκριση στις 6/12
Στα χέρια της κρατά η Liverpool την πρόκριση στις 6/12

1)Η Liverpool νικά τους Ρώσους, δεν την ενδιαφέρει τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι και έιναι πρώτη στον όμιλο με 12 βαθμούς.

2)Η Liverpool φέρνει ισοπαλία με τη Spartak και είναι σίγουρα στην επόμενη φάση ενώ περιμένει να μη χάσει η Maribor από τη Sevilla ώστε να είναι πρώτη διαφορετικά είναι δεύτερη.

3)Η ομάδα μας ηττάται από τη Spartak και η Sevilla νικάει, Τότε υποβιβάζονται οι Reds στο Europa League. Εάν όμως ηττηθεί η ομάδα του Klopp και η Sevilla φέρει ισοπαλία στη Σλοβενία, η Liverpool θα περάσει ως δεύτερη και θα υποβιβαστεί η Sevilla καθώς σε ισοβαθμία δεύτερο κριτήριο ισοβαθμίας είναι τα εκτός έδρας γκολ και οι «Κόκκινοι» σκόραραν 1 παραπάνω από τους Ισπανούς. Το ίδιο συμβαίνει -Liverpool δεύτερη και Sevilla τρίτη- και σε περίπτωση που ηττηθούν τελευταία αγωνιστική και οι δύο χθεσινές μονομάχοι.

Υπό προυποθέσεις, λοιπόν, η ομάδα μας  περνά και με ήττα. Ο στόχος όμως πρέπει να είναι μονάχα η νίκη απέναντι στη Spartak Moscow.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com