Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Δεν ήταν το πρόβλημα η νοοτροπία»

Klopp : «Δεν ήταν το πρόβλημα η νοοτροπία»

Προτιμάει να φύγει, παρά να δει μία κυνική Liverpool ο Klopp.

Ο Jurgen Klopp θεωρεί εσφαλμένο να σταθεί κάποιος στη νοοτροπία της Liverpool ως βασική αιτία για τη χθεσινή επιστροφή της Sevilla.

Ο Klopp θεωρεί απλά πως έγινε λάθος κρίση από τους ποδοσφαιριστές του που ήθελαν να ελέγξουν το παιχνίδι αλλά έγιναν απότομα πολύ παθητικοί στον αγώνα κάνοντας πιο εύκολο το δεύτερο μέρος για τους παθιασμένους γηπεδούχους.

O Klopp στάθηκε στην εσφαλμένη κρίση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο
O Klopp στάθηκε στην εσφαλμένη κρίση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο

« Είναι λάθος να θεωρηθεί σαν λάθος νοοτροπία. Έχουμε φανταστική νοοτροπία και το έχουμε δείξει απέναντι στη Dortmund και σε πολλά άλλα παιχνίδια. Δεν ήταν ιδανικά τώρα αλλά δεν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα.  Σε τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να γίνουμε πιο έμπειροι.  Αν θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα; 100%.  Ήταν εσφαλμένη κρίση. Θέλαμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι.  Γιατί να ρισκάραμε τόσο; Αλλά όταν γίνεσαι τόσο παθητικός δεν βοηθά.  Είναι ποδόσφαιρο και όλα γίνονται μέχρι το τέλος. Το ήξερα από πριν και δεν αμφιβάλλω για τη νοοτροπία των παιδιών»  είπε ο Klopp που δεν κατάφερε ούτε στην όγδοή του απόπειρα να κερδίσει ισπανική ομάδα εκτός έδρας σε ευρωπαική διοργάνωση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com