Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Δεν έχω ξαναδεί μεταμόρφωση σαν του Moreno»

Klopp : «Δεν έχω ξαναδεί μεταμόρφωση σαν του Moreno»

Φαντάσου να μην είχες τον Jurgen προπονητή, Moreno. Ο Graeme θα σε είχε στείλει στις μπουλντόζες (και δεν τ κρύβει).

Ο Klopp παραδέχθηκε πως αγωνιστική μεταμόρφωση σαν αυτή του Alberto Moreno δεν έχει βιώσει ξανά στην προπονητική του καριέρα.

Ο Ισπανός μας έκανε όλους να…καταπιούμε τη γλώσσα μας φέτος με την αγωνιστική του απόδοση και σήμερα καλείται στο γήπεδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Ο Jurgen Klopp ωστόσο ήταν ειλικρινής αναφορικά με τον Ισπανό, ο οποίος πρόσφατα ξανακέρδισε και τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

O Klopp παίρνει αγκαλιά τον Moreno όπως θα κάναμε όλοι φέτος
O Klopp παίρνει αγκαλιά τον Moreno όπως θα κάναμε όλοι φέτος

« Ποτέ δεν είχα ξανά κάτι τέτοιο να είμαι ειλικρινής.  Η φετινή σεζόν δεν είναι έκπληξη. Έκπληξη είναι το πως χειρίστηκε την περυσινή σεζόν.  Δεν υπήρξε κανένας κακός λόγος όλη τη χρονιά.  Ναι ήταν στο γραφείο μου και ναι με ρώτησε ποια πράγματα μπορούσε να κάνει καλύτερα.  Από την άλλη μεριά ο Millie πήγαινε καλά, ήταν μία μηχανή που μπορούσε να παίζει ανά δύο μέρες και δεν υπήρχε λόγος να τον αλλάξουμε χωρίς να έχει ρυθμό.  Μετά την περασμένη σεζόν σκέφτηκα πως ήταν άδικο που δεν τον χρησιμοποιήσαμε.  Μετά την περασμένη σεζόν ήρθε στο γραφείο μου, με ρώτησε ξανά και του είπε πως θα πάρουμε αριστερό μπακ αλλά το σχέδιο για τον Millie δεν ήταν να παίζει εκεί οπότε θα αποφάσιζε εκείνος και αποφάσισε.  Πλέον είναι καλύτερος αμυντικός και φανταστικός ποδοσφαιριστής.  Είναι εξαιρετικό το πως αντέδρασε την περυσινή σεζόν» είπε ο Klopp και δεν ξέρουμε αν η λέξη εξαιρετικό αντικατοπτρίζει πράγματι την κατάσταση και τη σύγκριση ανάμεσα στο πέρυσι και το φέτος.

Εύγε Alberto πλέον σε στηρίζουν όλοι!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com