Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sevilla-Liverpool (preview)

Sevilla-Liverpool (preview)

Ώρα για Sevilla εναντίον Liverpool

Sevilla και Liverpool κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα , αν όχι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, της αυριανής ημέρας στο Champions League.

Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, η Liverpool βολεύεται τόσο με νίκη όσο και με ισοπαλία ενώ οι Ανδαλουσιάνοι χρειάζονται τη νίκη μετά την ήττα τους στη Ρωσία από τη Spartak πριν 2 αγωνιστικές αλλά και με τους Ρώσους να υποδέχονται τη Maribor στη Μόσχα και να φαντάζουν μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Υπενθυμίζουμε πως σε ισοπαλία μεταξύ στη Spartak και τη Sevilla, υπερισχύουν οι Ρώσοι λόγω ευρύτερης νίκης στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ώρα για Sevilla εναντίον Liverpool
Ώρα για Sevilla εναντίον Liverpool

Η ομάδα του Berizzo προέρχεται από την ανατροπή απέναντι στη Celta Vigo το Σάββατο στο Pizjuan και προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ρυθμό στη La Liga ενώ μέχρι στιγμής έχει 6 πόντους σε δύο αναμετρήσεις στο σπίτι της στον πέμπτο όμιλο του Champions League.

Από την άλλη η Liverpool έχει 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μετά από το 2/2 απέναντι στη Maribor κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς με δύο νίκες αλλά ενδεχομένως και 4 βαθμούς θα είναι πρώτη στον όμιλο. Οι παίκτες του Klopp όμως σίγουρα θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να χτίσουν και άλλο μομέντουμ ενόψει της επίσκεψης της Chelsea το Σάββατο.

Aγωνιστικά νέα : Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Mercado, Correa, Carrico και ο Pareja. Από μεριάς Liverpool σίγουρα εκτός ο Matip, μακροχρόνια απών ο Clyne ενώ ενδέχεται να πάρει χρόνο ο Lallana.

Στατιστικά στοιχεία : – Αήττητη σε 2 ευρωπαικές αναμετρήσεις απέναντι στη Liverpool η Sevilla

-Τρεις νίκες στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια με αγγλικές ομάδες έχουν οι Ισπανοί

-Από τις 31 ομάδες που είχαν 8 πόντους σε 4 αγωνιστικές (όσους έχει η Liverpool), προκρίθηκαν οι 28 στην επόμενη φάση από το 2003.

-Η νίκη της Liverpool επί της Maribor στη Σλοβενία έσπασε σερί 4 αγώνων εκτός έδρας στη διοργάνωση χωρίς νίκη.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Sevilla-Liverpool (preview)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com