Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool χτίζει γέφυρες με Southampton για Van Dijk

Η Liverpool χτίζει γέφυρες με Southampton για Van Dijk

Πολύ κοντά στο Etihad παρουσιάζεται σήμερα ο Van Dijk

Η Liverpool έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για την αναζωπύρωση του ζητήματος Van Dijk τον Ιανουάριο μετά την αποτυχία του καλοκαιριού.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο βασισμένος στο Merseyside Paul Joyce, των Times, o πρόεδρος της FSG, Mike Gordon, παρασκηνιακά έχει ήδη γεφυρώσει κάπως τις κακές σχέσεις με τον πρόεδρο της Southampton, Ralph Krueger. H Southampton οργίστηκε με το ότι ο Klopp συνάντησε τον παίκτη προτού υπάρξει οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες και ήταν αποφασισμένη να μην πουλήσει τον παίκτη στη Liverpool το περασμένο καλοκαίρι.

Διακαής πόθος του Klopp για τη Liverpool o Oλλανδός αμυντικός
Διακαής πόθος του Klopp για τη Liverpool o Oλλανδός αμυντικός

Η Liverpool όμως ενδιαφέρεται ακόμη για τον παίκτη που όπως γράφει ο Joyce ο Klopp  έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Van Dijk  παρότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ μαζί και ο ίδιος ο Ολλανδός θέλει ακόμη να διαβεί τις πύλες του Melwood.

Μόλις έρθει ο Ιανουάριος καλό θα ήταν να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο επαναφοράς του θέματος στην καθημερινότητα μας καθώς οι επαφές του Gordon δεν έχουν μονάχα διπλωματικό χαρακτήρα. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου είναι η αρχαία ελληνική παροιμία που ταιριάζει εδώ και όπως είχαμε γράψει και για το θέμα Coutinho και το θέμα Van Dijk έριξε μονάχα προσωρινή αυλαία στις 31 Αυγούστου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com