Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moreno : «Έπρεπε να αφήσω λίγο την επίθεση»

Moreno : «Έπρεπε να αφήσω λίγο την επίθεση»

Νέο σερί πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα η Liverpool σύμφωνα με τον Alberto Moreno

Ο Alberto Moreno σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για οποιονδήποτε παίκτη θεωρείται ξεγραμμένος και ξοφλημένος σε μία ομάδα.

Ο Ισπανός μπακ διάγει μέρες πρωτοφανείς στο Merseyside επί κάποιους μήνες έχοντας σωπάσει όλους τους επικριτές του.  Μιλώντας στον βρετανικό Guardian, o Moreno μίλησε για το πως αναγκάστηκε να αφήσει τα επιθετικά του ένστικτα στο τερέν ώστε να σώσει τη θέση του στο ρόστερ της Liverpool.

Ο Moreno πλέον δεν κουνιέται από τη βασική ενδεκάδα του Klopp
Ο Moreno πλέον δεν κουνιέται από τη βασική ενδεκάδα του Klopp

«O περυσινός χρόνος ήταν χρήσιμος για μένα. Να αλλάξω πράγματα και να πω στον εαυτό μου, Alberto τι μπορείς να κάνεις καλύτερα; Και το πρώτο ήταν να αμυνθώ. Είμαι αμυντικός.  Και το άλλαξα αυτό. Είμαι πιο συγκεντρωμένος.  Νομίζω μπορείτε να το δείτε αυτό και ευτυχώς δεν έχω κάνει πολλά λάθη.  Ίσως τα πρώτα μου χρόνια στη Liverpool σκεφτόμουν επίθεση, επίθεση, επίθεση. Η αυτοπεποίθηση είναι σπουδαία για έναν παίκτη και τώρα νιώθω καλύτερα και με περισσότερη συγκέντρωση οπότε πρώτα σκέφτομαι να αμυνθούμε και να μη δεχτούμε γκολ και μετά να επιτεθούμε» είπε ο κερδίσας ξανά τη θέση του στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας Moreno επιβεβαιώνοντας πως αυτή η αλλαγή δεν είναι ένα πυροτέχνημα αλλά μία αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com