Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπορεί να φτάσει άνετα τα 20 γκολ ο Salah»

«Μπορεί να φτάσει άνετα τα 20 γκολ ο Salah»

Ο Salah πανηγυρίζει στα κόκκινα

Σύμφωνα με τον Gary Gillespie,πρώην άσσο των Κόκκινων δεν θα είναι δύσκολο για τον Mo Salah -ο οποίος έχει σημειώσει 12 τέρματα ως τώρα, να ξεπεράσει τα 20 γκολ.
Τα τέρματα του Αιγύπτιου έχουν αποδειχθεί κρίσιμα ως τώρα για τη Liverpool, αφού της έχουν επιτρέψει να βρίσκεται κοντά στην τετράδα της κορυφής. Μπορεί ο Klopp να απόκτησε τον παίκτη λοιπόν σαν συμβατικό επιθετικό χαφ, αλλά η απόδοση του ειδικά στην επίτευξη τερμάτων έχει προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς, ίσως συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή του.

O Salah πανηγυρίζει με τον Firmino
O Salah πανηγυρίζει με τον Firmino


«Έχει αυτό που οι περισσότεροι αντίπαλοι μισούν περισσότερο, και αυτό είναι η ταχύτητα σε αφθονία» είπε ο Gillespie.
«Δεν τον έχω δει να τον ρίχνουν κάτω οι αντίπαλοι ακόμα ή να πέφτει μόνος του.» συνέχισε.
Ο Salah έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει πολλούς με την ταχύτητα του ,προβληματίζοντας πολλές άμυνες, ενώ έχει «καθιερώσει» ένα πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με τους Oxlade-Chamberlain και Mane. O Gillespie πιστεύει επίσης ότι ο Salah έχει καταφέρει να αποστομώσει πολλούς με τον αριθμό των γκολ που έχει σημειώσει ως τώρα.
«Έχει βάλει 12 γκολ ως τώρα, αλλά θα μπορούσε να είχε βάλει και 20, γιατί παίρνει πάντα καλές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή, αν και δεν έχει ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις φάσεις.» είπε.
«Εδώ και καιρό φωνάζουμε για έναν καθαρόαιμο επιθετικό, ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα. Τελικά βρήκαμε-αναπάντεχα, τον Mo Salah.» δήλωσε στη Liverpool Echo.
Ο Gillespie πιστεύει επίσης ότι μέχρι το τέλος της σαιζόν το Kop θα έχει «ανακηρύξει» τον Αιγύπτιο ως έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες που φόρεσαν τα χρώματα της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com