Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Προβάρει τα κόκκινα ο Javier Mascherano;

Προβάρει τα κόκκινα ο Javier Mascherano;

Σενάρια τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία, κάνουν λόγο για μια πιθανή επιστροφή του Mascherano το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Liverpool.

Ο Javier Mascherano ήταν πολύ δημοφιλής τα 3,5 χρόνια που ήταν στο Anfield, προτού πάει στην Barcelona τον Αύγουστο του 2010.

Ο Αργεντίνος διεθνής, έγινε από αμυντικός μέσος, κεντρικός αμυντικός και κέρδισε με τους Καταλανούς, 4 πρωταθλήματα και 2 Champions League.

Παρόλα αυτά, ο Αργεντίνος, δεν είναι πλέον στα βασικά πλάνα του προπονητή της Barcelona, Ernesto Valverde, καθώς προσπαθεί να φτιάξει μία νέα ομάδα στο Camp Nou.

Javier Mascherano και Lionel Messi στην εθνική Αργεντινής.
Javier Mascherano και Lionel Messi στην εθνική Αργεντινής.

Ο 33χρονος, έχει συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα μέχρι το 2019 αλλά θα είναι ελεύθερος να φύγει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Diario Gol, ο Messi, που θεωρεί τον Mascherano ως έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους στην Barcelona, πιστεύει πως ο φίλος του ετοιμάζεται για κάτι καινούργιο.

Επίσης, οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Juventus και η Paris Saint-Germain δείχνουν ενδιαφέρον για τον Mascherano αλλά πιστεύουν σε μία επιστροφή έκπληξη στην Liverpool.

O Javier, είναι με την εθνική ομάδα της Αργεντινής αυτή την περίοδο και μίλησε νωρίτερα μες στην βδομάδα για το μέλλον του, ενώ έκρυψε το αν θα φύγει από τους Blaugrana μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

«Πάντα κοιτάω σε τι κατάσταση βρίσκομαι.Δεν θέλω να αιχμαλωτίζομαι από αυτά που λέω.Θα ψάξω να βρω την ευτυχία μου»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com