Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Όλη η αλήθεια για το You’ll Never Walk Alone

Όλη η αλήθεια για το You’ll Never Walk Alone

Ίσως μιλάμε και για το πιο ωραίο ποδοσφαιρικό τραγούδι στον κόσμο.Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο ύμνος της Liverpool, το You’ll Never Walk Alone.

Ένα τραγούδι που έχει ακουστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη και έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο.Όμως, ξέρουμε την ιστορία πίσω από αυτό τον ύμνο;

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, στην έναρξη του festival, Liverpool Independent Film Festival.

Πίσω από την παραγωγή, βρίσκεται ο Γερμανός σκηνοθέτης André Schaefer, ο συγγραφέας Hartmut Kasper και ο παραγωγός Jascha Hannover.Η ταινία θα κρατήσει 95 λεπτά, ενώ είναι στα Γερμανικά και θα έχει αγγλικούς υπότιτλους.

Ο Jurgen Klopp είναι ένας από αυτούς που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ, μιλώντας όχι μόνο για τον ύμνο της Liverpool, αλλά και για τις προηγούμενες του ομάδες, τις Dortmund και Mainz.

Ο Jurgen Klopp συμμετέχει στο νέο ντοκιμαντέρ για τον ύμνο της Liverpool
Ο Jurgen Klopp συμμετέχει στο νέο ντοκιμαντέρ για τον ύμνο της Liverpool

Η φωνή του Anfield, George Sephton είναι άλλος ένας άνθρωπος που βοήθησε στην ταινία, όπως και οι αγωνιστές του Hillsborough  Adrian Tempany και Damian Kavanagh.

Ενώ χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι τραγουδάνε το You’ll Never Walk Alone κάθε εβδομάδα, η παραγωγή, φρόντισε να παρουσιάσει την ιστορία του ύμνου, που κανείς δεν ξέρει.

«Ποιος θα ήξερε ότι οι ρίζες του ρυθμού, ξεκίνησαν από την Βουδαπέστη το 1909; Ένας νεαρός θεατρικός συγγραφέας και μια σκηνή έργου που λεγόταν Lilliom.Θα ξαναζήσουμε την περιπέτεια του τραγουδιού από κει που ξεκίνησε και θα μπούμε σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους.Ο κοινωνικός περίγυρος της αυτοκρατορίας του Hasburg, η φαντασία του Βερολίνου το 1920, το Hollywood την δεκαετία του 40 και του 50, η εργατική τάξη του Liverpool την δεκαετία του 60 και τον παγκόσμιο πολιτισμό των ποδοσφαιρόφιλων»

Οι  Jacques d’Amboise, Fritz Lang και Brian Epstein παίξανε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του You’ll Never Walk Alone.Ένας ύμνος που έχουν τραγουδήσει οι Judy Garland, Louis Armstrong, Johnny Cash και πολλοί άλλοι.

Η ταινία παρουσιάστηκε ως μία μεγάλη συνεργασία μεταξύ Αυστρίας, Γερμανίας, Αμερικής και Αγγλίας, όπου μας δείχνουν έναν αιώνα πολιτιστικής ιστορίας.

Ακούγεται σαν ένα φιλμ, που κανείς μας δεν πρέπει να χάσει.Είναι όμορφο να δούμε πως ξεκίνησαν όλα, σε αυτό τον τεράστιο ύμνο.Είναι όμορφο να μαθαίνεις ακόμα περισσότερα πράγματα για την ιστορία της ομάδας σου.You’ll Never Walk Alone Reds.Και μην ξεχνάτε.

At the end of a storm there’s a golden sky..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com