Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Μην ξεχνάτε τον Lallana»

Lampard: «Μην ξεχνάτε τον Lallana»

Όσο επάνοδος του Adam Lallana στην αγωνιστική δράση πλησιάζει τόσο οι φίλοι  αλλά και όχι μόνο της Liverpool ανυπομονούν τα τον δούν ξανά να πατάει χορτάρι. Το πόσο έλειψε από τους Κόκκινους ένας από τους καλύτερους παίκτες τους πέρσι φαίνεται όχι μόνο στην αγωνιστική είκονα τους αλλά και στην πλήρη αποδοχή αλλά και παραδοχή που παραλαμβάνει και από αντιπάλους. Ένας από αυτούς, και συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των West Ham και Chelsea, Frankie Lampard, μίλησε μετά το παιχνίδι με τους Hammers, για αυτή την απουσία.

«Και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για τον Adam, τι φανταστική προσθήκη θα είναι όταν γυρίσει. Είναι έξω πολύ καιρό. Έχει τόσες πολλές επιλογές στο παιχνίδι της η Liverpool όταν ο Lallana είναι διαθέσιμος, είναι από τους καλύτερους παίκτες να παρακολουθεί κανείς στην Premier League»

Σαφώς και δεν είναι για κανέναν μικρή τιμή να μιλάει με αυτά τα λόγια ένας παίκτης σαν τον Lampard που μάλιστα έπαιζε και σε παρόμοια θέση με αυτή του πρώην παίκτη των Saints. Eνώ να τονιστεί πως δεν ήταν λίγοι οι φίλοι των reds που μετά την νίκη επί της West Ham με 4-1 στο Λονδίνο τον θυμήθηκαν, γράφοντας για αυτόν στα Social media πως μετά τον Sadio Mane τον περιμένουν και ανυπομονούν να τον δούν και πάλι με την κόκκινη φανέλα.

Να θυμίσουμε πως ο Άγγλος διεθνής είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο και υπολογιζόταν να λείπει ως τον Δεκέμβρη, αλλά με τον χαρακτηριστικό του ζήλο, θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Jurgen Klopp και τους συμπαίκτες του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Liverpool πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς και ένα καλό σερί νικών θα την βοηθήσει να ανέβει ακόμα ψηλότερα, και ο Adam Lallana είναι κομβικό εργαλείο ώστε αυτό να επιτευχθεί

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com