Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώνει τον «φανταστικό» Salah o Mane!

Αποθεώνει τον «φανταστικό» Salah o Mane!

Mane salah

Στην αποθέωση του Mohamed Salah και τον χαρακτηρισμό του ως «φανταστική μεταγραφή» προέβη ο Sadio Mane! O Σενεγαλέζος εξτρέμ της Liverpool επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσίας στο προχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την West Ham, αγωνιζόμενος για τα 3/4 της αναμέτρησης περίπου. Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να βγάλει τις ασίστ στα 2 τέρματα που πέτυχε ο Mohamed Salah,  βοηθώντας τα μέγιστα έτσι στην εμφατική επικράτηση των Reds με 1-4! Ο Salah έτσι έφτασε τα 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει ο Sadio.

«Ο Μο είναι φανταστική μεταγραφή για εμάς» είπε. «Όλοι είναι τόσο χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα. Προσπαθούμε να τον βοηθάμε να πετυχαίνει παραπάνω γκολ για την ομάδα και θα το κάνει. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ειλικρινά, ευχαριστιέμαι να παίζω με τέτοιους παίκτες! Ξέρουμε ο ένας τον άλλον καλά και όχι μόνο εμείς οι τρεις μπροστά, αλλά όλοι μας.»

«Ανυπομονούμε να παίζουμε μαζί παιχνίδια και να παίξουμε καλά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα» συνέχισε ο Mane. «Δεν ήταν εύκολο για εμένα αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαι πίσω, έπαιξα ένα πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε. Νιώθω 100%. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας δούλευα σκληρά.»

Ο Mane επέστρεψε στην ομάδα και νιώθει καλά, επομένως αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί και στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, για τους αγώνες με την Νότια Αφρική. Ξεκινώντας με το παιχνίδι της Παρασκευής, οι Σενεγαλέζοι πρέπει να βρουν έναν βαθμό, ώστε να κλειδώσουν την παρουσία τους στα γήπεδα της Ρωσίας. Και όλοι στη Liverpool ελπίζουν αυτός ο βαθμός να είναι στο πρώτο παιχνίδι, ώστε ο Mane να ξεκουραστεί στο επόμενο.

«Δεν ήταν εύκολο όλο αυτό» τόνισε για την απουσία του. «Όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για μένα, γιατί κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται. Πρέπει να αποδέχεσαι λοιπόν τον τραυματισμό και να δουλεύεις σκληρά για να επιστρέφεις δυνατότερος. Όλοι ξέρουμε τι θα σημαίνει τώρα η πρόκριση της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ελπίζω να περάσουμε αν και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η Νότια Αφρική δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση. Τους σεβόμαστε. Αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε» κατέληξε ο Mane.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com